Minden ami a szexel, piercinggel, a nöi testtel kapcsolatos! (beszélgetés)
Nekem amúgy nincs ilyen táblám, de terveztem. Csak az a baj, hogy ha kitennék egy ilyet, biztosan elvitetnének a diliházba.
Így is gondolnak/mondanak rólam mindenfélét, csak mert szókimondó vagyok...
:DDDDD Ez jó!
Mi majd egy olyan táblát szeretnénk, ha lesz kertesházunk, hogy : Támadásra kiképzett kutyákkal őrzött terület , vagy azt, hogy:
Ha nem szereted az erőszakot, akkor ne gyere be amíg a gazdám ki nem jön...
:D
De sajnos kellenek, mert az van a kapumra írva a szokásos sablonszöveg helyett (vigyázz a kutya harap), hogy: "ne törődj a kutyával, a gazda harap!" XDDD
Nekem is iskolafogászat a rossz tapasztalataim helyszíne...:S
Az én párom nem szereti, ha harapdálom. Tehát leszoktam róla...:SSS
Jó éjt neked is!
Igyekszem majd!
ebben a megnyugtató tudatban térek nyugovóra:)
erős légy, és bátor!
jó éjt!
kevés olyan ember van sztem, akinek a szülei (ijesztgetésekkel) és egy érzéketlen tuskó fogorvos közös erőfeszítéssel el ne cseszte volna bár részben a fogazatát, legalábbis a nyolcvanas évek végéig
aki nem esik ebbe bele, az a szerencse fia
sajna én se tartozom azok közé, akiki guinnessbe illő rekordot tartanak azzal, hogy foggal húznak el egy kamiont
Igen:) Bár ha rá gondolok már kitör a frász! Nem is visszük magunkkal a gyereket, mert nem akarom hogy lássa rajtam mennyire félek, csak ő is halálra rémülne.
Bezzeg máshol nagy a szám, de az orvosnál egyből félős nyuszi leszek!
tehát (fogszorítva, ill. fogcsikorgatva) irány a fogászati rendelő:)
hogy majd szükség szerint tudjátok vállakba mélyeszteni a polírozott metszőket
hú, nagyon messze kerültetek a szextől meg a piercingtől, ha a női testtől nem is...de annak női tájaitól mindenképp!
:DDDDD
arról beszéltünk éppen a férjemmel, hogy 2éve pótoltatott oldalt egy fogat egy idősebb dokival - főorvos az Istvánban - de a magánrendelésére ment.
és ez a mostani fiatal doki azt mondta neki nem így csinálta vna a pótlását - érti, hogy mit akart vna kihozni neki belőle a másik doki de nem jött be neki...
azt gondolná az ember, hogy idősebb orvos tele tapasztalattal stb..
de a fiatal orvos már új modernebb módon oldotta vna meg a fogát...
és asszem jobban is járt vna vele.
na mind1 - asszem már nem fogok félni a fogorvostól ha hozzá kell mennem megint...
sziasztok!
látom fogorvos az aktuális téma...
nos én mindig azt mondtam aki nálam jobban fél a fogdokitól az festi magát....
engem általános suliban rontott el a fogász.
olyan brutális volt, hogy csuda és és már attól elájultam ha menni kellett hozzá évente.
ez régi téma, de miatta voltak a félelmeim a fogászoktól.
az elmúlt pár hétben a férjem keresett egy fogorvost - déli pályaudvar környékén - jött haza, hogy milyen jó, szakszerű, és kellemes a környezet is....
na gondoltam én is elmegyek mert volt egy évek óta kiesett tömésem és pótolni kéne...
erőt vettem magamon és mondtam jelentsen be.
elmentünk de előtte 2db nyugtatót bevettem.
és lőn csodát!!! már az injekciót úgy adta be, hogy nem is éreztem jóformán - azt mondta az a jó ha lassan nyomja be a és akkor nem fáj...
akkor mondtam hányingeres szoktam lenni..
nem baj, megoldjuk - mondta!
nem kell annyira hátradönteni a széket...
és igaza volt!!
egy nyikk és egy pissz és hányinger nélkül megcsinált pár tömést!!
meg is mondtam neki, hogy még én nem jártam dokinál, hogy így kibírjam...
aztán a következő alkalommal elöl cserélgetett régi töméseket mert már letört belőlük és el is színeződtek...
egy órát dolgozott rajtam - fúrás, tömés és a fogamból anno egy pici darab letörött mert kicsit elvékonyodott - nagyon szép lett.
semmi bajom nem volt.
aztán a másik doktor a fogkövet szedte le és polírozott...
még ilyen becsületesen soha nem fogköveztek le és a polírozás után sokkal világosabb lett a fogam is - nem dohányzol csak 1 kávé és tea .
szóval teljesen kiakadtam magamon és rájöttem nem bennem volt a hiba hanem anno abban a szemét dokiban aki elbaszott gyerekkoromban.
fiatal orvos.
Hát én inkább kihúzattam...:(
Nagyon régóta kínzott, és sosem kaptam időpontot, mivel Anya mindig elfelejtett kérni.:(
Nálunk a rendelőben egy tanuló csaj van. Nagyon bomba, de valahogy mégsem vágytam rá, hogy ő kezelje gyulladt, gócos fogamat. A fogcsonkot meg egyenesen rettegnék nála húzatni...
Inkább megint elmegyek a dokihoz és fizetek érte, de nem akarok sem bonyodalmat, sem pedig fájdalmat. :S
További ajánlott fórumok:
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- Gyerekláthatás, és minden, ami ezzel kapcsolatos
- Minden ami Télapóval kapcsolatos
- Valaki tudna segíteni piercinggel kapcsolatban? Ez tényleg kilökődés lehet?
- Köldök piercinggel kapcsolatban milyen a tapasztalatotok?