Milyen vírusirtót használsz? (beszélgetés)
nod32 + egy egyszerű crack, és soha nem kell újra feltenni
Tűzfal: outpost firewall pro
Antispyware: adaware
Jó a NOD32!
Ennek van 1 hónapos próbaidős változata, az ingyenes, de minden 30 nap elteltével újra fel kell tenni.
Nekem bevált. :))
Az Antivir Guard jó, csak a napi frissítéskor kitesz egy ablakot, hogy jobb is tudna lenni, ha fizetnél érte. Az egy kicsit idegesít egyeseket, mások meg csak kilövik automatikusan.
Ja, meg kell egy féregirtó is, nekem az Ad-Aware SE bejött.
Norton Antivirus, legjobb egesz Kanadaban, igaz, kicsit draga, de megeri, ill. olcsobb, mint evente uj szamitogepet venni. Semmi baj nincs vele, nem kell vele torodni, ha jonnek a virusok, pusztitja oket, es a computer biztonsagban van 5 evig.
Kb. 280 dollarba kerul, szoval olcsobb, mint egy uj szamitogep.
Habar az arak masok itt, mint otthon, de, szerintem, ha valakinek nem problema fenntartani egy computert, akkor nem lehet problema aldozni a virus-vedelemre sem...
Hogy-hogy nincs rá szükséged?Ha netezel sajna a géped látja majd kárát.:(
Én is a NOD32-re szavazok.
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, kinek milyen vírusirtó vált be. Legjobban én a NOD32-t kedvelem, de sajna csak a shareware változata van meg, hónapról hónapra törölhetem és telepíthetem újra.
Az avast! nálam nagyon nem vált be, borzasztóan lelassított mindent.
Az AVG-nél meg az volt a gyanús, hogy sosem talált semmit. Aztán mikor letöröltem és ráküldtem a gépre a NOD-ot, rögtön volt 2 fertőzött file.
A VírusBuster volt mind közül a legakadékosabb, olyat soha nem ajánlanék senkinek telepíteni.