Milyen vaskészítményt érdemes adni egy 3 évesnek? (beszélgetés)
8. 274c9996b8
2010. máj. 28. 17:58
A majban is sok vas van.
7. Anitaaa03
2010. márc. 31. 11:53
köszi a válaszokat.látom nem csak mi küzdünk ezzel a problémával.szóval a legjobb amit a doki ír fel.szerintem simán a folsav kevés lenne mert a fiam szinte semmit sem eszik így nem hiszem kerül elég vas a szervezetébe ezért is utalták be vérvételre.multi vitamint szedd 1 éves kora óta folyamatosan.a c vitamint már máshol is halottam hogy kell hozzá.
6. c95c921ae7
2010. márc. 31. 11:17
Szia, lehet, hogy legjobb ha felíratod a maltofert. De elég sok vas van még a Multitabs Immuno Kid-ben is. És ajánlom a Floradix Krauterblut szirupot is-ez természetes alapanyagú, jól felszívódó. Fontos, hogy tejet , teát nem igyon a vashoz, mert gátolja a falszívódást.
5. 7ab90917cd
2010. márc. 31. 11:13
A narosan áfonya nagyon jó!!
Én pl nem adtam a kicsinek a vasat csak fél szem folsavat 1 évesen és tökéletes lett a vas értéke!!
Adj neki napi fél szem folsavat az nem árt!Nekünk a vas mellé mondták ...
4. fbogi
2010. márc. 31. 11:13
Érdemes a vasat folsavval együtt és valóban c vitamin kíséretében adni. Van Maltofer Fol (ebben a vas mellet folsav is van) csepp is. Vanak növényi kivonatok is, de ha jól tudom, azok ilyen idős gyereknek még nem adhatók.
3. Zsanetta
2010. márc. 31. 10:59
maltofer cseppet adnak c vitaminnal
2. mamika2
2010. márc. 31. 10:52
Nekünk is most állapították meg a vashiányt az én kisfiam 2 éves lesz nyáron és Maltofer cseppet kell neki adni napi 20 cseppet!
1. Anitaaa03
2010. márc. 31. 10:49
kisfiamnak nagyon alcsony a vasa 2,8.a doktornő akar neki felírni szirupot.az érdekelne hogy akinek van tapasztalata az mit ad a gyereknek vénykötelest vagy inkább bio vagy ilyesmi.melyik szívódik fel jobban?
További ajánlott fórumok:
- 3 évesnek lehet már adni Béres cseppet?
- Segítsetek légyszi!Most mondta a védőnő, h kevés a vasam(29. hét).Mit ajánlotok kiegészítő vaskészítményt(nem a táplálkozást)?
- Milyen vaskészítményt adnátok egy két éves gyereknek?
- Hatásos köhögéscsillapítót mit lehet adni egy 3 évesnek? Várom a véleményeteket. köszike.
- 1000 darabos puzzle-t hány évesnek érdemes adni?
- Éjszakára be lehet adni köptetőt 3 évesnek?