Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
GYOD nem jár le.
Határozattal kapod., és csak határozattal vonható vissza, amig nincs megszüntető határozat, kapod.
Piros333
mindenesetben szükséges, de azt a körzeti orvos a számítógépből nyomtatja ki.
Sziasztok!
Megérkezett az ápolási felülvizsgálatához a papír, de nem volt benne a háziorvosi igazoláshoz nyomtatvány. Vajon csak véletlenül? Az minden esetben kell, ugye?
Én is vártam valami reakciót, mert nagyon pezsgett mz/x vagy ki :)
Mást meg nem érdekel..
Holnap új nap új téma..démoni megszállottság?
na arra lenne itt pár jelölt :)
na na..érzékeny pasi vagyok..és kész :)
nem tudom, sajna beszólni tud, érvelni már kevésbé...de láthatóan senkit se érdekelt kis eszmefuttatásom, a hittérítő se válaszolt :)
Ez is egy vélemény..tied
Nincs? Hát elég sokan szokták emgköszönni a segítséget amit írok, de lehet neked van igazad, majd elmerengek rajta ha ráérek :)
Addig csak nyugodtan személyeskedj, mert az nagy érv ám..
Vegyük sorra, már csak a vita kedvéért, hátha itt páran bezsibbadnak agyilag :) :)
1: szeretet: hát ez emberi társadalmi ok, nem több. Az ember szeret társaslényként élni..és a szaporodási vágy ügyesen lett ezzel kombinálva..egyébként abszurd dolog, de kell nekünk mert akkor nem vagyunk egyedül
2: művészet: Hát ez azért létezik mert ez az egyetlen nyoma földi létünknek..Michelangelo csodás műveire mindenki emlékszik, és a páratlan művészre is, a történelem talán legnagyobbjára..de a 4. szomszédjára már a kutya sem :) A müvészet teszi az embert halhatatlanná
3: vallás: na ez most nagyot fog szólni :) szerintem a vallás (az összes) a legkárosabb dolog az emberiség történelmében, az hogy 2024 ben még milliárdok hisznek ezekben a bárgyú mesékben, szerintem szégyen.
4: Erkölcs, annak a tisztességes család és a tanítás az alapja..aztán vagy lesz vagy nem lesz..ennek ki kell alakulnia, van hogy sokakban nem sikerül..
jelenségek nincsenek, csak emberi fantázia..és beleképzelés..minden ami történik a természetben történik, csak még nem értünk mindent. Nincs efeletti
na pusz, jöhetnek az anyázások
ja és hogy GYOD ne maradjon le :) ...Bp dél körül íródik jóvá, hétfőn.
Több ezer éves kultúrák mindegyike említi ezt a témát, tudatosság magasabb dimenziók önvaló stb, ezekről mit gondoldsz?
Akár egy mushroom is képes olyan érzékeléseket mutatni ami túlmutat az öt érzékszervvel tapasztalható világon
Face-es csoportban írták ki a hivatalos emailt, hogy ott 4-én.
De már a legtöbb megye 4-én és egy kettő megye 5-én.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?