Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Aki itt dolgozik, gondolom jobban tudja, milyen rendszeren keresztül megy az utalás.
Én ma meg is kaptam, remélem mindenki más is.
Szolnok megye, számlán volt a pénz 02:31-kor már.
Nem ártér ezt az éjszaka a banki rendszer zárva dolgot...
Sziasztok!
Én ma voltam az okmányirodában és egy épületben van a az az iroda ahonnét az ápolásit kapom. Rákérdeztem, hogymikor érkezik azt mondták talán holnap de az is lehet a jövő héten!!
Sajna ......
Gondoltam ránézek a fórumra.Arra számítottam, hogy nyugalom van mert ma már mindenki megkapta az ápolásit.De látom a hozzászólásokat, hogy több megyében megint nem jutott el az utalás..
Közben 3 üzenet várt, hogy miért kell valótlant írnom a fórumba, miszerint Fejérben tegnap volt a számlán a FOT támogatással együtt.Soha nem írtam valótlant ide sem máshova.Töltök fel egy képet a Netbankról, ahol láthatóak az utalások és a dátum.
Remélem holnap már mindenkinek megérkezik.
További szép estét:)
Sziasztok szép jó éjt kívánok mindenkinek,
De amugy itt vagyok a másik oldalon is ugyan ezen a néven az amputácio rovatban
Mert azt olvastam at erste oldalán márt nem küldenek semmi félle sms ezt nem értem vagy fel hivom a bankot holnap hogy mi ilyenkor a tehendö ?
Nem tudom mit tegyek nem vagyok hülye ember csak ez a dolog nekem egy új dolog !!!!!
Egyszerüen nem tudok be lépni a net bankomba mert nem enged be ezt nem ertem ?
Erste bankos vagyok van egy kis kártyám de azt írja hogy a jelszó nem jó nem értem , most mi a jo istent csináljak mert márt el felejttetem a kódókat mert nem szoktam net bankolnio ?
Szerintetek le is tilhatja a bank a kártyát ez véget mert háromszor meg probáltam ?
Vagy ez csak a net bankra vonatkozik holnap el visszem magamal és kérek egy számla egyeleget és kiderül nem ?
Véleményetek ?
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?