Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szerintem aki postara varja ne varja! A szamlasok se kaptak meg, pedig a csongradiaknak evidens lett volna, mindig bekes megye elott vannak, 1-2 nappal, most meg ok kaptak meg hamarabb. Hihetetlen mekkora katyvasz van ebben a rendszerben, Orban kutya se kapja meg tolem a szavazatat jovore, az hetszentseg.Amig az onkormanyzatok utaltak a penzt addig a szokasos idoben jott, most meg csak szopunk vele.
Sziasztok! Pest megyében, mègsem hozdta a postás, az ápolásit. Május harmadikán hozzák! Üdvözlet Mihály!
Szerintem ha ma utaltak minimum 2-4 órán belül számlán kellene lennie. Nálam Csongrád megye még semmi.
Sziasztok!Fejér megyébe senki nem kapott?
Jaj de jó!! Akkor figyelem a postásunk!! Rendszeresen elfelejti még az értesítést is bedobni . 😃
Sziasztok !Békés megyében tudtok valamit a postán érkező ápolásiról ?
sziasztok Borsod megyében valaki kapott ápolásit köszönöm
Sziasztok!
Lassan össze-vissza utalnak,küldik ezt a kicsi pénzt....
3 hónappal ezelőttig mindig megkaptam postán a hónap utolsó,vagy előtti napján(Szentes,Csongrád megye)
Aztán januárban,illetve február 2.,március 3.,majd március 31.Sajnos ma nem valószínű,hogy lesz,így megint 2.-a. Ez van,sajnos!
Ettől függetlenül mindenkinek jó hétvégét kívánok!
Sziasztok, ilyen még nem volt, hogy nem kapom meg a pénzt adott hónapban aljas banda
Szia most kaptam az infót a postástól majd csak kedden hordja.
Sziasztok nem tudja valaki komarom esztergom megyeben postas horgya az apolasit vagy az allami gyerektartast kőszi
Én mondtam hogy nem lesz! és nem erre drukkoltam hanem ismerem hogy milyen tetvek.Az ünnepi utalásoknál szint ezer százalék hogy sose teszik előre,kivétel Debrecen és más egyéb kiváltságos városok.Nyíregyháza stb,mindig legvége.Itt sincs.És nem is lesz.
mondjuk nem igazán értem.... március 30-án volt számlán az előző ápolási.... most ünnep is jön, hétvége is.... 30. vasárnap....elseje meg hétfő ünnepnap.... szóval nem értem, most miért nem lehetett volna előbb utalni....
Budapest, OTP.... tényleg nem jött meg.... kösz....
Sziasztok Somogy megye ápolási számlán van ☺További szép napot
Net bankot néztem sajnos semmi 😦. Valószínűleg majd csak a jövőhéten.
Jó reggelt! Nógrád megyében kapott valaki számlára?
Jo reggelt bekes megye , bucsai takarekszovetkezet , apolasi szamlan . szep napot mindenkinek.
Úgy legyen. Ja meg nekem. Én is azt kivánom!
Tod bent kell tartani a manit, hogy kamatozzon.
Nem téma, hogy másnak nincs. Úgy gondolják, hogy osszuk be. Ne egyél ne igyál ne csinálj semmit és meg marad a pénzed utalástól utalásig.
Jó reggelt! Köszi az infót... hát ez elég szomorú.... basszus, eddig legalább reménykedtem. Aki ezt így szervezi, annak azt kívánom, annyi pénze legyen összesen, amennyi most nekem van......
Jó reggelt!
Bp - Otp Majd 2.án lesz számlán.
Szép napot! :(
Most akkor tényleg van aki a hosszu hétvége elött nem kapja meg a pénzt? Szomoru. Nem tudom tisztában vannak vele hogy mi ebböl élunk? Bele se gondolok mit csinálnék még négy napig
Köszönöm szépen viszont neked is
Köszi. Mondjuk éd is megnézhettem volna. Szia :-)
Köszi. Igen mondjuk én is megmézhettem volna. :-) szia
Jó reggelt! én bp-i és OTP-s vagyok, egyelőre nem látok semmit a net-bankon.... de még reménykedem, hogy talán mégis megjön 7 órára.... volt már ilyen is.....
Szia, jó reggelt! Én sem értem, miért kell növelni a feszültséget azzal, hogy az ország egyik fele megkapja (most pl.hosszú hétvége előtt) a másik fele meg nem!.... aki csak jövőhéten kapja meg, azzal gyakorlatilag kibabrálnak. Miért kell még ebben is különbséget tenni megyék közt, miért nem lehet azonos időpontban utalni?
Sziasztok! Csongrad megye semmi!!! Akkor megis jol tajekoztattak a minap. Telefonon mondtak ma utalnak kedden lesz a szamlan. Gratulalok kormanyhivatal ez szep volt!!!
További ajánlott fórumok: