Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
2017-es bruttó minimálbér 127.500 forint/hó
2017-es Kiemelt ápolási díj bruttó 55.800 forint/hó
2017-es Emelt összegű ápolási díj bruttó 47.250 forint/hó.
Senkinek se legyen kétsége, az LMP által benyújtott módosítást ilyen formában nem fogják megszavazni! Még úgyse hogy a legtöbb ápolási díjon levő ember bizony csak az alapőszegű ápolási díjat Bruttó 31.000 forint/hó kap tehát őket az LMP módosító nem is érintené!
Szia. Én bizakodó típus vagyok, és a Remény hal meg utoljára. Tehát bízzunk benne, hogy lesz változás. üdv: Ancsa
Sziasztok. A Fogyatékossági támogatást is emelik január 1.-től, ha ismét a Nyugdíjszerű ellátások emelésével lesz megegyező, akkor 3%. üdv: Ancsa
Szia. Természetesen igen, hiszen Akik Olyan Hozzátartozójukat ápolják, hogy mellette nem tudnak 4 órás állást vállalni, Nekik szól eme tervezet. Hiszen igen " karcsú" a Kiemelt ápolási díjjra a bruttó 53200.-ft. Puszi. Ancsa
Bács megyében ma indították, hétfőn lesz számlám, postán kedden viszik.
Csak az emelt és kiemelt ápolási díjra vonatkozik, az alapra nem.
Sziasztok! Vas megyèben hozta a postás az ápolásit
Tolna megye postás vitt valakinek ápolásit?
Udv mindenkinek.Szamlara kapott mar Szegeden valaki apolasit en fhb vagyok es meg semmi koszonom
Udv mindenkinek!
Csongrad megyebe Szegeden kapott-e mar vki postai uton apolasit?
Koszonom
Igen, Szél Bernadett tette javaslatát, hiszen az 5%.-os emelést MÉLTÁNYTALANUL KEVÉSNEK ÍTÉLTE meg, ezért tett előterjesztést a Kormány, illetve a Parlament elé, hogy legalább a Minimálbér járjon az Otthon, Szeretteiket 0-24.-ben Ápoló Hozzátartozóknak. De ez még csak egy Tervezet, Reméljük: Elfogadják, és Megszavazzák. De ez még a " jövő zenéje". üdv: Ancsa
Szia. Az ápolási díjjra nincs prémium. üdv: Ancsa
Szia. Igen, ÉDESANYÁD megkapja. Körülbelüli összeget Te is kitudod számolni, a lentebb leírt posztomban leírtam a százalékokat, melyet ma reggeli híradásokban elmondtak. ( Mészáros József MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR!)üdv: Ancsa
Sziasztok tudja valaki hogy az ápolási díjat mikor postázzák? (Bács-Kiskun megye) itt olvasom sokaknak számlán van már. Meg decemberre jár valami prémium az ápolási díjra ? Válaszokat előre is köszönöm! Szép napot.
De az öregségi nyugdijas megkapja mint anyu is
Állitólag januártól minimálbért kapnánk ha megszavazza a parlament
Szia. A Fogyatékossági támogatásra nincs prémium. Akik Fogyatékossági támogatást kapnak, Neki Erzsébet utalvány lesz decemberben. üdv: Ancsa
Tudja valaki hogy az ápolási az nyugdijszerü ellátás?
Sziasztok!
Ancsika48 akkor a fogyatékossági támogatás nyugdíj prémium összegét is később fogják utalni?
Most mindenkinek csak a szokásos fogyatékossági támogatás összegét utalják?
Válaszokat előre köszönöm.
8óra 25 perckor jött az ápolási dij a számlára Borsod megyébe Fhv bank.
Sziasztok. Akiket érint: A nyugdíjszerű ellátások átkerültek a MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR HATÁSKÖRÉBE. November 10.-én lesz számlán az esedékes ellátás, ennek 9.6%.-os korrekciója, és 15%.-os prémiuma. Így " áll össze a három ellátás" most november 10.-én. Következő Nyugdíjjszerű ellátás december 4.-én már Számlán lesz, és utána várható az Erzsébet utalványok érkezése is, Akik Jogosultak rá. További Szép Napot Kívánok Minden Kedves Fórumozó Társamnak, és Kedves Családjának. üdv: Ancsa
Ápolási dij még nincsen a számlán fhv bank.
Persze ha valamilyen takarék, akkor csak hétfőn. Mert arról előre szóltak, hogy nem lesz semmilyen banki mozgás.
Nekem most jött az sms, a netbankom néztem hajnalban. Menj csak el egy automatáig!
Ki kell küldeniük ma!
Szia.Úgynézki,hogy talán hétfőn lessz.Nem jött sms az utalásról.Lehet bankot váltok.De azért Köszönöm a választ.
Tolna megyében, MKB Bankon a fogyatékossági és ápolási is rajt van.
További ajánlott fórumok: