Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
"Gratulálok" az ügyintézőnek...
Legalább ne adna hamis információt.
Én is reménykedek, hogy holnap talán már számlán lesz.
NAGYON JÓ AKKOR MÉG HOLNAP.SEM LESSZ SEMMI PFUUU KOMOLYAN EZT MÀR NEM.HISZEM.EL...
😞😞😞😞😞😞😞😞
.
Őszinte részvétem
hán évik voltá vele ápolásin és hán év van nyugdíjhoz + hán évved van munka viszonoznod?
mert ha jó tudom ha 59 évves vagy akol lehert hogy kapod tobáb az ápolási 52000 FT mert it a falun meg hat az anya 2017 06 09 én és kapja mostis ápolási
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatom, hogy a 2018. január havi szociális támogatások lakcímre történő utalása 2018. január 30-ai terhelési nappal megtörtént, a kézbesítés várható időpontja 2018. február 02.
A folyószámlára történő utalás tervezett dátuma: 2018. február 01., jóváírás dátuma: 2018. február 02. napja.
Üdvözlettel:
Tóth Éva
Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
4024 Debrecen, Piac u. 54.
Kedves Maxjob!
Igen, hétfő reggel 7 óra 4 perckor jött az sms, hogy 44010 forint jóváírás történt a számlámon. De ha annyira szeretnéd, az igazoló smst is el tudom Neked küldeni.Nem dolgozom semmilyen hivatalban, ezért nem tudom, hogy miért kapta meg Heves megye. Sajnálom, hogy a többi megyében nincs, én csak segíteni szerettem volna az értesítéssel.
További szép napot kívánok.
Őszinte részvétem!
Az ápolási még két hónapig jár a haláleset után.
Kedves Babett! Őszinte részvétem!Nagyon sajnálom :(
1.Először is ha otthon halt meg el kell anyakönyveztetni az önkormányzatnál.
2. A halotti anykönyvi kivonattal kell bejelenteni, hogy elhalálozott a lakhelyed szerinti járási hivatalban ahol az ápolási díjat megállapították-felülviszgálták.
3. Ha megvan az áp.díj.foly. megszüntető határozat, menj be a munkaügyibe regisztráltasd magad álláskeresőként,további ellátás miatt fontos ha nem találnál esetleg munkát azonnal.
A 2018. január 29. napján érkezett megkeresésére tájékoztatom, hogy a szociális ellátásokat így az ápolási díj ellátást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Pénzügyi Osztálya által minden hónap első munkanapján kerül kiutalásra.
Tisztelettel:
Czéklás Réka
hatósági igazgatási szakügyintéző
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Miskolci Járási Hivatala
Hatósági Osztály 1.
Békés megyeiek akik postai úton kapják! Ezt a hivatalos információt kaptam ma
Tájékoztatjuk, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal 2018.01.29-i terhelési nappal utalta ki az ápolási díjat lakcímre. A posta kb. 3-4 munkanap alatt kézbesíti ki az ellátásokat.
Tisztelettel:
Varga Andrásné
pénzügyi referens
Békés Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?