Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok!Most kaptam az infót,Komárom megyében június 4-én lesz számlán az ápolási díj !Szép napot kívánok mindenkinek!😊
Hello én érdeklődtem..
Tisztelt Ügyfelünk!
A 2018. május havi szociális támogatások utalásának pontos dátumáról jelenleg nem rendelkezem információval.
Kérem, hogy 2018. május 29. napján ismételten érdeklődni szíveskedjen az utalás dátumát illetőleg.
Köszönöm Zsoltika42 az e-mail cimet!Ezt a választ kaptam!
Hivatkozással az Ön e-mailban történt megkeresésére, tájékoztatom, hogy 2018.május 31-én történik az ápolási díjak utalása a bankszámlákra.
Üdvözlettel:
Lipták Katalin
pénzügyi referens
Békés Megyei Kormányhivatal
Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály
Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály
5600 Békéscsaba, Derkovits sor 2.
Tel.:66/622-054
E-mail: liptak.katalin@bekes.gov.hu
Sziasztok!
Hajdú-Biharban érdeklődött már valaki az ápolási számlára utalásáról?
Sejtésem szerint 1-én indítják és csak 4-én lesz elérhető.
Jó lenne tévednem.
Szép napot Mindenkinek!
Bettina005 azt ìrta 30,-án utalnak ès 31.èn levehető.Nem az az egy nap eltèrès a gond csak èrdekes hogy ezek szerint 2-en kètfèle infót kaptatok.
Szép jó reggelt mindenkinek🤗Rég jártam erre és meg is lepődtem,hogy nem tudok belépni😉de aztán megoldottam! Puszi mindenkinek
Szép estét! Békés megyében junius 1.-én lesz számlán az ápolási dij. Mindenkinek továbi szép estét kivánok!
sziasztok ma kaptam meg a gyereknek a rokkant járadékra a határozatot 90 % van véve nem irták mikor utalják lehet csak junius 12 ahogy rendesen?köszi ha valaki tudja
Sziasztok :) Pest Megye Postai úton történő kifizetésről valakinek akad infója ? Előre is Hálás Köszönetem. Szép Napot.
Baranya megye postai úton tudtok valamit? !
Ki tudja Mi az email cime Györ -Soprom megye ahol tudok érdeklődni!
vezeto@bekes.gov.hu,ez a Békéscsabai Kormányhivatal!
Békés megyének valaki adjon már legyenszives adjon már egy e-mail címet,ahol tudok érdeklődni!
Sziasztok ! Vas megyében akik postán kapják azoknak 30.-án utalnak a számlásoknak 31.-én
Akkor Csongrad megye meg se kapja mar ebben a honapban. Fasza, de ki van ez találva.
31-en? :O Jesszusmaris, az nem mindjart lesz.
Sziasztok. Fejér megyében 31.-én utalják az ápolási díjjat. Pénteken számlán. Üdv: Ancsa
Sziasztok Valaki nem tudja hogy mikor Utalnak a Jövöhonapba és hányadikán .Igaz Én Györ-Soprom megyei vaok .
Sziasztok valaki tudja Hajdú Bihar megyében mikor lesz utalás??
Kedves Ancsika!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságodat,magam és a családom nevében!További szép ünnepet kívánok!
Sziasztok!Kellemes Ünnepet kívánok Nektek! Érdeklődni szeretnék...tudja e valaki biztosan,hogy ápolási díjban részesülő jogosult e táppénzre(nem végez melette munkát) ??Előre is köszönöm a választ.
Tisztelt Hoxa, Tisztelt Moderátorok.Köszönöm Szépen. És egyben: Áldott Pünkösdi Ünnepet Kívánok. Üdvözlettel: Ancsa
Szia. Tisztelettel Köszönöm, s Viszont Kívánok Kellemes Pünkösdi Ünnepeket Neked, s Kedves Családod Minden Egyes Tagjának. Üdvözlettel: Ancsa
Kedves Kerimama. Tisztelettel Köszönöm Magam, s Családom Nevében, s Viszont Kívánok Áldott Pünkösdi Ünnepeket Önnek, és Kedves Családjának. Üdvözlettel: Ancsa
Kedves Ancsika!Neked és minden szívednek kedves hozzátartozódnak, Boldog,Békés, Pünkösdi Ünnepeket kívánok!Sok szeretettel!
Kedves Ancsika!Neked és minden szívednek kedves hozzátartozódnak, Boldog,Békés, Pünkösdi Ünnepeket kívánok!Sok szeretettel!
Sziasztok. Minden Kedves Forumozó Társamnak, és Kedves Családjának Kívánok Áldott, Békés Pünkösdi Ünnepeket. Üdvözlettel: Ancsa
Pontosan Kati. Ezt csak az Tudja, Aki-Akik ezt a Hivatást Szívvel-Lélekkel, és Hatalmas nagy SZERETETTEL végzik 0-24.-ben, mert a SZERETTEIKÉRT EMBER FELETTI DOLGOKAT KÉPESEK MEGTENNI.
Szia. Utólag is Fogadd Őszinte Részvétem. Nick56
További ajánlott fórumok: