Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
Szia.
A véleményem, hogy rosszul gondolod a levezetést.
Gondolj csak bele. Ha 3.-án olyan eset történik, ami egy kisebb vagyon (nem kívánom senkinek sem:baleset, kórház,stb), akkor nem nyúlsz a kártyához, mert nehogy már 29 napra felvedd az összeget?
Márpedig, ha felveszed 3.-án, akkor a következő hónap, sőt az egész év borulhat.
Ezek csak játszadozások a napokkal, számokkal.
Sajnos sok embernek nagyon igaza van, hogy nem a napok, utalási időpontokon kellene kiakadni, hanem a méltatlanul alacsony összegen, amit azon ápolók kapunk, akik biztos vagyok benne, hogy sokkal többet teszünk az ápoltba, mint a szakszerű ápolók. (nem lenézve az ő munkájukat sem!)
A franc fog veled vitatkozni, ha nem érted hát nem érted...
Mivan akkor, ha máskor küldik? Inkább ne tudd meg. A banknak az egyik még az egyik hónap a másik meg már a másik...
Ma én, holnap te...
Ennyi.
Mint egy felelős szülő!
Igen, így igaz! Ez nem segítség valójában, csak a lyukat foltozza be...
Pillanatnyilag megoldja a dolgokat, de utána rosszabb a helyzet. Én mondjuk vettem sok mindent minden hónapban, így nem gáz annyira,de egyre nehezebb. Sajnos.
Persze.
Nem kapok 3 hónapja családit, még nem érkezett meg a GYOD, mégsem jutna eszembe hibáztatni bárkit is, hogy a 4 gyerek hogyan megy iskolába.
Azért vagyunk felelős szülők, hogy megoldjuk és nem az utolsó 5-6 napban.
De azt hiszem jól emlékszem a társfórumon te is helyeseltél, mikor arról volt szó, téma hogy ez nem segítség valójában az előrehozott utalás, mert aki ebből kénytelen beiskolázni a gyereket, akkor az most Október 3.-ig nem eszik?
Biztosan emlékszel....
Ez nem más pénztárcájába kutakodás, hiszen nem én írom egy fórumra, hogy ha nem lesz, akkor nem is tudom, hogyan lesz az iskola.
Nem vagy te sem buta, biztosan érted!
Rendben, mondd az OTP-nek hogy ne vegye le...
Most írtam le magyarul, hogy egyik hónap végén 28-29-én küldik, aztán a következő hónap elején 4-5.
Örülök neki, hogy neked a kettő között nincs semmilyen megoldandó problémád. Van, amikor több mint egy hét a különbség. Tény, van akinek mindegy.
Ez így van mert tipp mixé alakult a fórum
az összeg nem változik hiába adják hamarébb
Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat?"
Akkor egyszer az életben ütemezd be hogy ÖTödikéig oszd be a pénzed igy a következő Ötödikéig 1000%hogy rajta lesz a pénz a számládon igy mindenképpen bármi történik30-31naponta meg lesz az utalás és nem kell itt kérdezgetni senkit
szeptember Ötödikéig ne vegye le seni a pénzt a szmláról virja ki ezt a 10napot is láss csodát oktober 5én szintén rajta lesz a pénz a szmlán!!! és november ÖTödikén is sőt december ÖÜtödikén is igy mindnen hónapban azonos napon kapod a pénzt ötödikén és igy minden hónapban azonosan egy időben kapod a pénzt 30naponta
Csak épp nincs meghatározott, épp ez a probléma...
Amikor épp kedvük tartja akkor utalnak, egyszer hó végén 28-29, a következő meg átmegy a jövő hónap 4-5-re...
Nagyon nem mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Akik utálják az anyjukat!
- Mikor utalják a plusz fizetést a közmunkásoknak?
- Van itt valaki, aki asztmás gyerekkel van ápolásin?