Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok bp takarék bank csp+gyes a számlán
Bocsi fogyatékossági! Csak közbe anyu kérdezte, az nincs 😀
Jó reggelt!
Komárom megye, ápolási számlán. Takarék!
Jó reggelt! Fót a számlán Szeged!
Lehet hőzöngni, de Ancsika50 felhasználó bőven kifejtette, világosan leírta....
Szia dehogy lesz, majd szeptember 3-án! Holnap csak a családi pótlék, fogyatékossági támogatás lesz.
Szép estét!
Augusztus utolsó munka napján utalják és szeptember 2.-án lesz számlán és a posta is akkor visszi ki. Aki MKB.bankos az szombaton azaz augusztus 31.-én rajta van a számlán. De azt is ki fogom irni.
Továbi szép estét kivánok!
Decemberben jön a rendes, utólag utalás, és a karácsonyi ünnepekre való tekintettel az előrehozott , amit január elején kéne megkapni, mivel az lenne a decemberi, de ezt is decemberben fogják utalni, így legközelebb majd ,2020 január vége, február eleje. Megye függő, melyik megye mikor utal . Nem kicsi a Fejetlenség az össze vissza utalások miatt! Az összegről már nem is teszek említést, mert évek óta " lerágott csont az Otthon Ápolók Témája, olyan mostoha gyermek" ! SAJNOS
sziasztok tudja valaki hogy borsodba lesz e 23dikán ápolási dij??
Szia. Az ápolási díj, gyod mindig utólag kerül utalásra, nem előre! Amely Megyék most jövő héten kiutalják egyértelmű, hogy a szeptemberit fogják az iskola kezdés miatt előbb kiutalni, de mint írtam ez már a szeptemberi ! Így a következő majd csak október elején lesz. Határozatból az idézet :" minden hónap elején 5.-ig utólag kerül kifizetésre"! Bár ez eddíg nem igazán " jött össze évek óta", hiszen össze vissza vannak az utalások. Egy biztos, utólag utalják , nem előre. Üdvözlettel: Ancsa
Szia. 22178-as poszt! Üdv: Ancsa
... jah! októberben meg a decemberit mi? nagyon jó!!!
Nagyon szívesen, én is minden jót kívánok neked, jó éjszakát.
Köszönöm szépen Anyci05.Éppen azt próbáltam visszakeresni csak a gép szórakozik itt velem.Békés,csendes és kellemes estét kívánok neked.
Szia, már régebben kiírta Ditte13, hogy augusztus utolsó munkanapján utalnak Békés megyében és számlán és postán is szeptember 2-án lesz! Remélem hogy tudtam segíteni.
Kedves Ditte13 tudsz valamit az ápolási utalás és postai időpontról? Köszönöm szépen.
Ok.Köszi!Bocs de hol találtad az infót mert néztem a kormányhivatal oldalát de nincs semmi infó csak más megyék utalását találtam.
Szeretném megkérdezni tisztelettel, hogy most hónap végén az augusztusi ápolásit kapjuk, vagy a júliusit. Köszönöm előre is a válaszokat.
Szia! 27- ét írtak, számlára utalásként
Sziasztok :)
Budapestről van infonk mikor utalnak?
Köszi
Sziasztok!Somogy megyéről van információ hogy ott mikor utalnak?köszi!
Ezt most kaptam Vas megye Tisztelt Németh Katalin!
2019. augusztus havi GYOD díj várhatóan 2019. szeptember 2-án kerül jóváírásra bankszámláján.
Üdvözlettel: Kenedli Rozália
Sziasztok.
Addig el sem jutottam, de ismét megnézve igazad van!
Én is jót mosolyogtam:-))
Sziasztok! Jász-Nagykun-Szolnok megyében nem utalják ki előbb a gyodot. Telefonon érdeklődtem.
Sziasztok!
Tetszik a cikk végén a szöveg:
" Amennyiben karácsony előtt elutalják a csp-t..."
Szóval ha nem így lesz,akkor máshogy! 😄😁
Szia.
Ezzel kezdődik a cikk!
"Ez a cikk 205 napja frissült utoljára"
Ez mindent elmond és az is, hogy a benne szereplő utalási dátumok talán emiatt nem is valósak.
További ajánlott fórumok: