Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Szia.
Igen telefonon kérdeztem meg.
Telefonáltál? Köszönjük szépen! 😊
Szép estét!
Békés megyében noveber 29.én utalnak és december 2.-án lesz számlán és postán is.
Továbi szép estét!
Gyód ősszege mennyi lesz januártól?
Szia. A kiemelt ápolási díj összegét 2020 január elsejétől 5%-kal emelik, melyet februárban kapnak meg az érintettek, mert ugyebár utólag utalják. A Fogyatékossági támogatás 2.8% emelik! Viszont decemberben kétszer érkezik , először december 2.-án utalják, majd december 19.-én! Ennek az összege ( amit eddig kaptál 0.7% kal több lesz, mert a korrekciót visszamenőleg adták, és abban a decemberi is benne volt, így jön ki a 0.7% plussz az általad kapott Fogyatékossági támogatáshoz adjál hozzá 0.7% -ot, annyit fogsz kapni decemberben . Üdv: Ancsa
Sziasztok.
Pest megyében 27-én utalnak 28 - án számlán lesz az ápolási és a Gyod
Bèkès megyèben mikor lesz Gyód a számlán?
Kapod folyamatosan. Csak akkor szakítják meg az utalást, ha úgy döntenek nem jár neked semmi. Addig jár amíg nem kapsz róla vmi visszaigazolást.
Sziasztok!
Asszem november 29.én utalnak és rákövetkező hétfőn 2.-án lesz levehető számláról.
Sziasztok! Nem szoktam itt kérdezni, de most tanácstalan vagyok.Most kedden adtam be az ügyintézőnek papirt hogy tovább folyósítsák az ellátásomat, amit pozitivan elis fogadtak, de nem tudom hogy decemberben várhatom e a pénzt. Az ügyintéző nem ad rá egyértelmű választ. Köszi ha valakinek van tapasztalata.
Szegeden mikkor utalnak tud valaki vakami infot valaszt elore is koszonom sziasztok.
Szerbusztok!Csongrád megyéről tudtuk e infót?Szép napot mindenkinek.
Gyod utalás következő időpont. Ott van a mailben minden.. Vas megye ki is írtam
Szia! Ne haragudj,ezt nem èrtem. Ez mire vonatkozik?
Sziasztok!
Vas Megye!Most érkezett mail.
A GYOd utalással kapcsolatban a VAS Megyei Kormányhivatal tájékoztatása alapján az alábbiak szerint tájékoztatom: a postai kifizetéseknél az átadás és a terhelés dátuma is 2019.11.27., folyószámlás kifizetések esetében az átadás és a terhelés dátuma is 2019.11.28. . Postai kifizetésnél egy -két nappal később érkezik meg az összeg, míg a folyószámlára másnap.
Ha nem voltak kint felülvizsgálaton akkor nem szűnik meg. Addig kapod amíg nem vizsgálnak utána ha megvan a pontszám kapod tovább ha nincs akkor ápolásit kapsz. És decemberben kapod a decemberit utána februárban az emelt januárit
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy uge a GYOD meg szűnik december 31.el (még nem voltak kinnt felülvizsgálni) akkor december végén fogok kapni valamit vagy sem?
Szia! Esetleg egy linket tudnál küldeni arról a csoportról ha nem nagy kérés? Köszönöm :)
Szia! A face csopiban 27-ét láttam
Esetleg Pest megyéröl tud már valaki, hogy mikor utalnak? Köszönöm
Sziasztok. Fejér megyében december 2.- án hétfőn utalják az ápolási díjat, Gyododt. Üdv: Ancsa
Szia! A kérelmen szereplő időpontig visszamenőleg adják meg.
Sziasztok! A gyod-ot hány hónapra visszamenőleg adják meg?
Köszönöm az infót! A pontozási papír már lényegtelen a helyzetünket nem változtatja meg! Azért köszönöm azt is!
További ajánlott fórumok: