Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Heves megyébe mikor lesz utalás?
Köszönöm szépen a tájékoztatót
Nagyon szépen köszönöm a szavaidat! 😭
Nem tudom azóta se el hinni, akkora üresség lett az életemben. Ezt elmondani nem lehet.
Szia ! Én így dolgoztam amíg nem szűnt meg a munkahelyem ( havi 6-7 napom volt ) Mivel itthonról dolgoztam ezért a munkáltatónak kellett írnia egy igazolást,hogy itthonról dolgozom. Ezt az igazolást leadtam amikor igényeltem a GYOD_ot. Amikor kérdeztem az igénylésnél azt mondták ha nem otthoni a munka akkor ugyanúgy 4 óra lehetne csak. Tehát GYOD szempontjából nincs különbség,hogy bejelentett vagy EFO.
2020. szeptember
2020.09.29
2020. október
2020.10.30
2020. november
2020.11.30
2020. december
2020.12.22
Csongrád megye.
GYOD= Gyermek Otthongondozási Díj
Őszinte részvétem... erőt kívánok nektek a fájdalomban.
Kedves Ancsika, köszönöm szépen a válaszod. Most olvastam azt is mi történt...nem találok szavakat...
De minden megyében más az időpont.
Szia,akkor te talán EGYT-t vársz.Akkor küldik mint a GYOD-ot.
Szia,az elmúlt hónapok tapasztalata alapján szerintem igen.De csak tipp nem tuti.
Szia .mi az a Gyód ?? egészségkárosodási segélyt várok , nem tudjátok mikor lesz??
Sziasztok, Pest megyében szerintetek szept. 30 számlán lesz a gyod?
Sziasztok Hajdú Bihar megyében mikor várható?
Sziasztok. Veszprém megyében is 30.-án érkezik? Nem 2.-án?
Sziasztok . Fejér megye szeptember 30-án szerdán utalja az ápolásit , és gyodot . Üdv : Ancsa
Szia. Hát persze, hogy a múlt havi. Rosszul írtam ki, de ami fogadott mikor beléptem, totál letaglózott! Macsiiika járt jár a fejembe azóta is 🕯️ A pontos dátum Fejér megyét illetően szeptember 30 szerda ! Ne Haragudj ilyen velem még nem történt hosszú hosszú évek óta .Üdv: Ancsa
Jajj bocsánat apukámnak az édestestvére ezt akartam írni
Ha a beteg az apukád /egyenesági rokon/ akkor átveheted, ha nagybátyád /oldalági rokon/ akkor nem.
Szia. Kérdés, kit ápolt a mamád? Te milyen rokonságban állsz a beteggel?
Szia Kedves Ancsika!Ez nem a múlt hónap amit írtál? A mostanit megkérdezhetem mikor utalják és postán mikor várható?
Szia. Igen. Unoka-nagyszulo, egyeneságbeli rokon.
'Ápolási díjra jogosult hozzátartozó: a házastárs, a bejegyzett élettárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és neveltgyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér; az élettárs, az egyeneságbeli rokon házastársa, bejegyzett élettársa, a házastárs, a bejegyzett élettárs egyeneságbeli rokona és testvére, valamint a testvér házastársa, bejegyzett élettársa.'
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy mamám már idős és el vették az ápolásit tőlle ha én át akarom venni az lehetséges vagy nem?
Engem is Kaposvár - posta érdekel de gondolom 28 körül
Marcsi, őszinte részvétem!
További ajánlott fórumok: