Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Tiszteletem! Ezt kitől hallotta, mert a hivatalos verzió nem felel meg az ön információinak.
Szia.
Nekem aug31.-én járt le az orvosi a GYOD-ra ,és kaptam októberben is ugyanúgy GYOd-ot.
1hónap volt mire a covid miatt jött az orvos szakértő.
A határozat pedig kb 2hét elteltével .
Nem azt mondták hogy a vírus miatt nem emelik a minimálbért?
Januárban emelkedik a GYOD, de hogy mennyivel, ez még attól függ mennyi lesz a minimálbér, ebből számolják ki, ugye
és erről még folynak az egyeztetések, kb dec 10-15-ig. Ha nem egyeznek meg akkor a kormány határozza meg.
Szakemberek szerint kb 20e nettóval emelkedik a GYOD várhatóan, kb 130e/hó
"Az ellátás bruttó összege megegyezzen 2021. évben a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére a teljes munkaidő teljesítése esetén 2021. évre megállapított alapbér kötelező legkisebb havi összegének a 88%-ával"
ebből eljön ugye a 10% még
Igen de előbb.Mert jön december.Kétszer nem fognak utalni.27 en rajta lesz minden szociális utalás.
Sziasztok. Pest megyeiek,van valakinek valami infója mikor lesz utalás?
De fogsz kapni.Mi is vártunk majdnem 3,hónapot,és közben ugyan úgy kaptuk a gyodot.
Jó napot kívánok
Tudja valaki mikor lesz gyermekvédelmi borsod megyében?
Csongrád megyében december 22.én utalják,a jyanuárit.
Szép jó reggelt. Csongrád megye 30.án utal, 1.én lesz számlán. további szép napot.
Sziasztok tényleg igaz az hogy amit januárban kapnánk gyodot az decemberben ki lesz utalva? Hajdú Bihar megyében is?
Szia! Szombaton volt a szakértő. Mikor várhatom a papírt? Akkor most még szerinted kapni fogok?
Sziasztok!
Vasmegyében 1-én lesz számlán az ápolási.
Szia! Ha úgy mint ahogy eddig akkor 30.-án lesz számlán,mert az a hónap utolsó munkanapja. :)
Szijadutok tugya valaki hogy Baranyában mikor utalják a Gyodot
Sajnos arról még nem írtak
Pest megyei utalasrol van valakinek infoja?
Szia! Minden változást így a halálesetet is 15 napon (munkanapon?) belül be kell jelenteni az Önkormányzathoz,majd küldenek egy határozatot hogy mikor szűnik meg az ápolási illetve a gyod.
Kedves Betty2, a gyod várható nettó összegéről van már valami infód?
Fejér megyében mikor lesz számlán az ápolási díj?
Ugyan az a kerdesem, tudja-e valaki hogy pest megye mikor utalja a GYOD.- ot. Koszonom elore is 😄
2021-es ápolási díjak összegei
Alap:37.201 Ft
Emelt:55.801 Ft
Kiemelt:66.962 Ft.
Megtaláltam a kormályhivatal oldalán a nyomtatványt! Holnap leadom az iskolába! Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Az iskolàkban nincs ilyen!A hivatalban van ..vagy interneten tudod letölteni kinyomtatni!
A Gyodhoz tartozó iskolalàtogatàsit fogadjàk el csak!Nem jó a kispapir..nekem többször visszaadta ezt a Màk is Meg a gyod felülvizsgàló is!!
Köszönöm! Akkor holnap kérek egy másikat az iskolától.
Szia!
A Gyod felülvizsgálathoz egy speckó formanyomtatvány kell,amin rajta van hogy hogyan teljesíti tankötelezettségét, napi 5 órát nem haladja meg... itt nálunk csak ezt,a saját nyomtatványukat fogadják el. Ha esetleg ez segítség neked,nálunk így van.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Gyod hosszabbítás előtt állok igaz január 7-én jár le, de már postáztam az összes orvosi papírt, az iskolaláltogatási papírral nem vagyok tisztába! Szóltam az iskolában hogy kell egy iskolalátogatási papír a GYOD-hoz! Adtak is de az ott töltött órák számát nem tüntették fel, vagyis nem olyan nyomtatvány volt ahol be jelölték hogy 5 óránál kevesebbet van bent! Az iskola szerint ez is jó amit adtak, de ezen csak igazolás van hogy jár iskolába! Biztos? Vagy kérjek új nyomtatványt?
További ajánlott fórumok: