Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Igen ilyenkor tényleg ólomlábakon jár az idő, de majd remélem felpörögnek Nálad is az események!
Nagyon jó Benneteket olvasni, én is ebben a cipőben jártam, kivártam a két évemet, lestem a ovulációs microszkópot,a mensit,állandó vendég voltam a dokinál,már meg sem kottyant egy laza hüvelyultrahang:))ráment a gatyám is.De egyszer eljön a Ti időtök is!Nem kell rágörcsöni!Mondom én aki minden mensinél sirógörcsöt kaptam!
Azért ha nem is írok figyelgetlek Benneteket!
Sok sikert Mindenkinek!
Sziasztok!
Múlt héten beszedtem a closty-t, most várom az eredményt. :)
:):):)
Köszi jól vagyunk kisebb megfázást eltekintve.Te hogy állsz,de ha nem akarod elkiabálni a dolgokat azt is megértem!
Én csak a tapasztalataimat osztottam meg a clostyt illetően,nekem sikerült vele 1 csodálatos baby és mindig visszanézek erre a fórumra hátva van vmi jó hír.Én is végigcsináltam nagyon szurkulok mindenkinek!Ezért lepődtem meg hogy írtál!Pusza
Szia,
Van mindig peteérésem, rendszeres,28napos a ciklusom, a laboreredményemből derült ki,hogy 15 ill. 21nmol/L körül van a progi szintem, és a dokim tanácsára próbáljuk most emelni clostyval.
Sziasztok Lányok!
Új csajsziként itt a fórumon jöttem egy kicsit tájékozódni hozzátok. Nekem most kezdődött a 2.closty-s hónapom immár napi 3x1 szemmel.
A ciklusommal nincs gondom, rendszeres 28 napos, pém is félidőben, csakhát kiderült,hogy a progi szintem alacsony. A dokim a clostyt javasolta, sajnos az első hónap (5 napon keresztül napi 2x1 szem) nem hozta a várt eredményt, így növeltük az adagot. Hát nem vagyok valami túl jól tőle... :-(
De nagyon bízom, hogy segíteni fog.
Szia!
Január-február környékén volt 1 éve, hogy próbálkozunk. Voltam hormonvizsgálaton, és ezután írta fel a doki a Clostyt.
Egyenlőre nem szeretnénk,bár tudom hogy nem vagyok már csitri és azzal is tisztába vagyok hogy az is clostys történet lesz.Sajna abszolút nincs peteérésem ,lánykorom óta sem igazán volt,sajnos csak félévente,évente menstruálok.Nézzük a jóoldalát:rengeteget spórolok intimbetéten:):):)Azt is bele kellene kalkulálnom hogy lehet hogy újabb két évet jelenthet.
Na majd kiderül mit hoz a jövő!Egyenlőre természetes módon próbálom a mensimet belőni!
Barni 3 éves volt múlt héten!Most nyomul az oviba,kicsit lefele görbül a szája de remélem jól érzi magát!
Sok sikert kívánok mindenkinek és azt kívánom a closty Titeket is hozzásegítsen egy gyönyörű babucihoz!
Sziasztok ismét!
Kinek hányadik naptól kellett szednie? Nekem az 5-től mondta a doki, de sok mindenkinek a 3-tól kell.
A ciklus közepén,a dokihoz a 12 napon mentem akkor hüvelyultrahanggal megnézte hogy hány petesejt és milyen nagyságban érik (nem tudom pontosan de akkor nagyon benne voltam a témába talán napi1,5-2 mm nőnek abban az időszakba,de lehet hogy baromság,rá tudsz keresni)
Na és ekkor volt eg szép 16mm-es érett petesejtem akkor mondta hogy azon a napon ne (mert a férjemnek gyorsabbak lesznek a hímivarsejtjei ha nem lövi el feleslegesen)hanem másnap és rá 2 napra action!És bejött!Ja és utána polcoljam fel a lábaimat pár percre!Volt is gyertyaállás:):):)
Egyébként meg vegyél a patikában egy ovulációs microszkópot az ingyen megmutatja mikor van peteérésed.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?