Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Szia!
Csatlakozom.
Sziasztok
Szia Tündi!
Én is hallottam erről.Több helyről is.Nem szabad kicsavarni apát minden nap :).(én beszélek)Sőt én olyat is hallottam,hogy 4-5 nap pihi,de olyat is, akkor legyünk együtt amikor megkívánjuk egymást.
Sziasztok
Sajna megj... egy kicsit tegnap este,de rendíthetetlen vagyok no meg szomorú.Szerintetek azért csináljak egy tesztet?
Az 5-dik napon kell elkezdenem a clostit.Ez lesz a második adag.
Szia Nórika!
Szeretnék én is neten LH tesztet rendelni, segítenél te honnan és mennyiért rendeled?
Írhatsz privit is, köszi.
Szia Tündi 80!
Igen a closti is segitett, bromocriptint is kaptam.
Igy a kettő fajta gyógyszer segített, meg persze az inszemenáció, elsőre!!!
Sok sikert mindenkinek.
Moncsi
Sziasztok!
Voltunk tegnap Uh-on.
Már van két kicsi szívhangocska. Nagyon örülök neki, mind a kettő szépen dobogott. 3 hét múlva jeletkeznem kell a dokinál ujra. Majd akkor kell jelentkeznem védőnőnél is.
Sok sikert mindenkinek!
Majd irok ha van valami ujság.
Moncsi
Sziasztok!
Nem drága az LH teszt, netről lehet olcsón rendelni!
Hali Mindenki!
Benyálazod az ujjad és az üveglapra nyomod.Megmutatja a peteérés napját!Kell hozzá némi ügyesség vagy inkább térlátásféle ezért a férjem szokta nézni.Az egyik ismerősöm mindkét babája a microskóp segítségével jött össze.Ő ajánlotta azt is hogy a férje jobban látja hogy amorf az alakzat vagy páfrányos.
Nekem azokra a drága tesztekre nincs pénzem és ez is jól használható.Egyébként van hozzá leírás.Én tiszta ruhával át szoktam töröni és kész!Sziasztok!
Szia! Sajnálom! :(
Nekem van olyan kütyüm, de én nem szeretem, a pisilős LH teszt sokkal megbízhatóbb!
Hello Csajok!
Most értem haza 3 nap után.
Az első dolgom az volt hogy ide kattintottam!
Nem szeretném ha lehangolnátok egymást!Megjött!És? Ki nem szar..a le!?Majd a következő hónapban összejön!Csak pozítív hozzáálás!
Vegyetek ovulációs microskópot a patikába(2800FT),csak egyszer kell megvenni és szépen mutatja a peteérést.Vhogy a fiúk jobban látják a mintázatot(ha páfrányos akkor action)
Sziasztok!
Szia Tündi!
Pedig sokat gondoltam rád,és drukkoltam.
Sajnálom.Ne legyél nagyon szomorú.
Szorítok, hogy ne jöjjön meg! Máskor pontos?
Velem semmi, még várakozás. De nagyon félek, nem akarok csalódni!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?