Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Jujjj iszonyatosan jóóó volt. :)
Megbeszéltük, hogy minden héten 1-szer megcsináljuk.
Nekem nem volt állapotfelmérés, mert ugye a szomszéd csaj csinálta és tudja, h nem jön össze a baba, és azért szeretném. Nekem egyáltalán nem fájt. Azt mondta, h nem az a lényege, hogy fájjon. Ő anélkül is érzi, ha vmi nem stimmel.
Alig várom már a következőt. :))
Remélem nálam is hatásos lesz. :)
Igazad van! Én is szép sorba veszem majd ezeket a lehetőségeket, ha nem használ a Closti. Az orvosom azt mondta, ha 3 hónap után nem lesz eredmény, akkor laparoszkópiás műtét kell. Na ezt azért szeretném elkerülni, ha lehet. Ezért bízom a gyógyszerben és a többi megoldásban.
Régóta próbálkozol már a teherbeeséssel?
Hajjaj, igen én is erre azért felkészültem lelkileg, hogy fájni fog.
De akkor ezek szerint tényleg. :)
Nem baj, inkább az fájjon és összejöjjön a baba, mintsem hogy még több gyógyszerrel kelljen rombolnom magam. :)
Azt még esetleg lehet tudni, hogy a bnőd 10 évig miért nem tudott teherbe esni?
Vagyis kolléganőd, bocsi.
Hűűű ezeket komolyan írtad??? Teljesen felvillanyoztál. :) Ezek után még jobban bízok benne, hogy sikerülni fog. :)
Barátnődnek hogy voltak a kezelések? Hetente 1 alkalom? 20 perc volt neki vagy mennyi?
És mire mentek rá nála? A hormonokra? Vagy a női belső nemi szervekre? Bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek, de most még jobban rákattantam így, hogy írtál. :)
Én is gondolkodtam a tanfolyamon, könyvem már van hozzá. Azt hittem az is elég lesz, de csak könyvből én ezt nem tudom megtanulni sajnos. Lehet, hogy én is beiratkozom egy tanfolyamra.
Én még nem voltam talpmasszázson, de az egyik kolléganőm 10 évig nem esett teherbe, 3 kezelés után terhes lett, most nemrég meg a cisztát tüntette el neki a melléből! Beszéltem orvossal is, csak ajánlani tudja ő is a talpmasszázst!
Szorítok Neked!
A Mastodynon cseppről még nem hallottam, viszont márc. elején lesz nálunk aviva tanfolyam, szeretnék rá menni. :)
És mintha a gondolataimba látnál...holnap lesz az 1. talpmasszázsom. :)
Vagy írtam már itt is? :))) :O
Értem. Nekem a PCO miatt ajánlották az Aviva tornát és Mastodynon cseppet, de őszintén szólva még egyiket sem próbáltam. Viszont rengeteg jót hallottam róluk!
IR-ről nem tudok, bár az orvos nem is nézte. Várom, hogy megjöjjön és elkezdjem a Clostit.
Talpmasszázson már voltál? Állítólag az is nagyon hatásos!
Sajnos még nem jött össze.
A 3X1-es kúra most volt, kedden voltam a 13. napon, akkor nézett uh-on a doki, és akkor láttuk, h ez is kevés volt. A következő ciklusra is 3X1 clostit írt, csak turbózáskánt írt hozzá gonal f nevezetű szurit is.
De most megbeszéltük a férjemmel, hogy mielőtt kiváltanám a 25 ezer Ft-os szurit, előtte természetgyógyászattal is megpróbálkozunk, hátha úgy összejön. Egyébként én pco-s és ir-es is vagyok. :(
Sziasztok lányok!
Megjöttem a dokitól. Igazatok volt, az Lh és az Fsh értéke magas egy kicsit. Meg kéne ismételni a vérvételt a 3. napon majd mégegyet csináltatni a 21-en egy olyan hónapban, mikor nem szedek semmit. Kérdés hogy egyáltalán lesz-e ilyen hónapom??!!Kérdeztem hogy ezeket az értékeket hogy lehet levinni, válasz: a nyugat-európai orvoslásban sehogy, minél előbb kell teherbe esni.... Köszi!! Ha eddig nem görcsöltem rá, mostmár tuti rá fogok!! Egyébként a nőgyógyásszal egyet értet mind a gyógyszerek (duph.,closty) mind pedig a vizsgálat tekintetében, és a többi eredményemet (tesztoszteron, inzulin) teljesen jónak látja ő is.
Sziasztok!
Új vagyok itt, nemrég regisztráltam. Gondoltam jó lenne, ha olyan emberekkel tudnék kapcsolatba lépni, akikkel hasonló cipőben járunk.
10 évig szedtem a fogamzásgátlót. Szeptember óta nem szedem, férjemmel babát szeretnénk, Szeptember óta össze-vissza jön meg, de legalább megjön, Az ultrahang PCO-t mutatott, a hormonvizsgálatom viszont teljesen jó. Az orvos azt mondta, hogy talán mégis van peteérésem. Clostit kell szednem . Mire számítsak? Volt már olyan, akinek 1 hónap után összejött?
Akkor szépen kivárom a soromat vele. :)
Nem siettetem annyira. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?