Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
És mennyit mozgott mellette és mit? Neki is van súlyfeleslege? Mondjuk nekem nem sok van (156 cm 57 kg), de azért jó lenne lemenni 50-re kb.
Ez csak azén véleményem.
Jaaaj nem bánnám, ha tényleg nekünk is sikerülne...://
Aha gyors, mert itt ül a szomszéd szobába:)Na az jó akkor ha azt Te is szeded! Azt mondta hogy a legkisebb adagot szedte. Tavasszal kezdett el utána járni a dolgoknak, és aug-ban jött neki össze. De közbe diétázott ő is, plusz mozgott is. Mozogni muszáj mert a gyógyszer+diéta+mozgás együtt hat állítólag. Pedig emlékszem hogy az utolsó uh után ő nagyon el volt keseredve, hogy még mindig semmi,és mondta is hogy ő már feladja őt már nem érdekli. És lám terhes lett. Május elejére van kiírva a Kisfiával:))) Szóval fej a fejjel Mindenkinek! Nekünk is össze fog jönni nemsokára:) Tuti!:)
Hűűű de gyors voltál. :)
Még megtennéd, hogy rákérdezel, hogy kb mennyi idő alatt derült ki, és mennyit szed a gyógyszerből? Meg mióta?
Én is szedek 500 mg-ot, de sztem az nagyon kevés.
Mellette diétázok, a mozgás meg sajna mindig elmarad. :(
Hűű azt nagyon megköszönném, ha megkérdeznéd.
És megkérhetnélek, hogy mindent részletesen írj le? :))
Lehet priviben is, hogy a többieket ne zaklassuk. :) Persze engem nem zavar, ha ideírod. :)
Húúú akkor a kolléganőd ugyanolyan cipőben jár, mint én. :)
Jujjj de jóó lenne megtudni, hogy ő mennyit várt a babára és milyen utat tett meg. :)
Köszi még egyszer. :)
Szia, na meg is kérdeztem a kolléganőt, szóval neki is PCOS hoz párosult IR-ja is volt. Neki a nőgyógyásza a clostit írta fel egyből. De ő elment endodokihoz is, mert a clostitól félt. Az endodoki pedig azt magyarázta neki, hogy ezek a dolgok mind összefüggésben vannak egymáshoz. Nála az IR-ből indultak ki, hogy azt kell kezelni, mert ebből adódik a PCOS és abból pedig a meddőség. Tehát nála az IR-t kezelték csak, és azt mondta, hogy merckformint szedett. Ezzel helyreállt az inzulin és ezáltal a többi hormon is normálisan kezdett el műkődni. Tehát helyreállta az LH és FSH (tüszőérlelő és repesztő hormonok), tehát lett tüszője meg is repedt és terhes is lett:) Szóval ez az ő storyja. Te szedsz ilyen gyógyszert? Mert ha igen, akkor szerintem nálad is meg fog gyógyulni ez az IR és tuti babás leszel te is gyorsan:)) Perszet tudom mindenkinél más és más storyval jön össze a baba, de ez mindenképp bíztató mert nála bevált:)
Szia!
Köszi a segítséget.Én kérdeztem.Nekem 3-4mm volt a méhnyálkahártyám a ciklus 15. napján és volt egy 22mm-es érett tüszőm is.Azt mondta a doki h ez jó.Remélem h segít a tea.Iszogatom és pozitív vagyok!
Kolléganőmnek van egy érdekes storyja. Ő szintén PCOS és IR-es, aztán most májusra várja a babáját. Majd megpróbálom megtudakolni hogy ő mit szedett. De azt tudom,hogy clostit nem, mert pl neki meg azt mondta az endodoki hogy a petefészke teli van cisztával és neki nem ajánlja a clostit mert attól csak több ciszta lesz. Nem tudom pontosan hogy mit szedett, vagy hogy lett tüszője, de a lényeg hogy mielőtt terhes lett volt uh-n és nála se látták a peteérésnek még csak a nyomát se, és képzeld még abba hónapba terhes lett. Senki se érti hogy lehet ez, vagy később volt peteérése a ciklusba, vagy valami spontán peteérés volt (amit pl kiválthat egy fantasztikus együttlét) , szóval a lényeg hogy még Nálad is lehet bármi:)
Vki rákérdezett korábban a méhnyálkahártya vastagítására. Én a palástfű teát olvastam, hogy erősíti a méhfalat, segíti a beágyazódást és vastagítja a méhnyálkahártyát.
Én most elkezdem ezeket a teákat inni.
Nekem vv + uh alapján írta fel a clostit.
És aztán 12-13. napon ismét uh.
Szia!
Aranyos vagy. :) De ha magától nem jön meg, akkor norcoluttal fog. :/
Baba tuti nincs. Nem volt érett tüszőm. :( Nagyon kicsik voltak a clostitól is (6-8mm)
20mm kéne legalább. :(((
Iszik vki cickafark vagy málnalevél teát a ciklus első felében?? Melyiket ajánljátok??
Szia, de lehet hogy nem fog megjönni! Hátha, nem?
Én drukkolok!
Szia, te nem voltál hormon vérvételen?
uhh nem semmi.. ennyi adag után sikerülnie kell, én még Hozzád képest nagyon az elején vagyok, nekem PCO van uh volt csak az alapján írta fel a doki a clostit.
Milyen gyógyszert szedsz és mennyit?
Diétát hogy tartod? Abból mennyit eszel és mit?
Először tavaly okt-nov-ben szedtem 2X1-et, most januárban 3X1. És ha legközelebb megjön, jövőhéten kb, vagy utána...akkor ismét 3X1 closti + gonal f szuri. :)
Remélem, hogy ez már hatásos lesz. :)
hogy kell szedned hány hónapig? olvastam hogy több mindenkinek a 3 havi kúra után sikerült a 4-5-ik hónapban, szóval fel a fejjel :)
Szia, endokrinológusnál voltál már? Nem lehet hogy nem jó kezelést kapsz, hogyha romlanak az eredmények, akkor ez gyanús nem?
Progeszteronpótlásra 2x1 utrogestant használtam kb a terhesség 3-4. hetétől. Sajnos kevés volt. Most már a ciklus 18. napjától használni fogom 3x3-at, aztán ha két csík lesz, áttérünk más (tabletta formájú) készítményre.
Én is IR-es és PCOS-s vagyok. Egy év hármas kezelés után még rosszabbak lettek az eredményeim mint előtte...érdekes. Azóta magasabb gyógyszeradagot szedek és még szigorúbban tartom a diétát+ minden nap futok. Kiváncsi vagyok az eredményre.
Én is elhatároztam, hogy májusban babás leszek. :)
De nekem sajnos eddig nem használt ez a fránya closti. :(
Én sem érzek semmilyen mellékhatást, első havin leszek túl, tényleg jó olvasni hogy van akiknek összejött, én legkésőbb májusban babás akarok lenni :))
Akkor neki is pco-ja volt ezek szerint. De azt én úgy tudom, hogy nem múlik el. Legalábbis nekem ezt mondta a doki. :(
És a talpmasszázs mellett szedett vmit, vagy csinált még mást is?
És köszi, hogy megkérdezted, aranyos vagy. :)
Szia! Megkérdeztem a kolléganőmet! 16 éves korában petefészekcisztája volt, az elmúlt neki. Valószínüleg az miatt nem sikerült nekik a teherbeesés még évek múlva sem, bár azt is mondta, hogy az orvosok olyan nagyon nem foglalkoztak vele. Akkor jött neki a talpmasszázs.
Szia! De jó ilyeneket olvasni!!!!! Úgy várjuk már, hogy összejöjjön! Szerencsére semmi bajom a gyógyszertől, pedig sokan riogattak a mellékhatásokkal!
Én még nem tudok nyilatkozni a talpmasszázs hatásáról, de remélem, hogy nekem is pozitív élményem lesz tőle. :)
Pénteken lesz a 2. :)
Már alig várom. Ha más nem, akkor legalább lelkileg rendbe tesz, mert annyira jó közben, teljesen ellazulok. :)
A két hetes tisztító masszáskúrát ő ajánlotta
Szuper a talpmasszás én csak ajánlani tudom, nődoki után mentem el csak úgy. masszás közben szólt a masszőr petefészeknél vmi nem okés. Én Kb. 6 évig szedtem fogamzásgátlót abbahagyása után minden ok megjött rendesen, de a doki azt mondta egy év próbálkozás után menjünk vissza, így is tettünk csak közben enyhe PCO-t talált az uh-n.Most szedtem el az első adag clostit, mert 3 havit írt ki, uh-ra meg azért megyek vissza hogy lássuk hogy állnak a policiszták..
Szerintem ez egyéntől függ és mindenkinél az használ amiben hisz! A lényeg hogy hinni kell benne:)
Én is kb. 10 év után hagytam abba a fogamzásgátlót 2009. nyarán ha jól emlékszem. Miután nem jött a baba 2010 októberében elküldött a doki vérvételre, majd alacsony progeszteron szint miatt felírta a closty-t. 5 napig kellett szedni 1 szemet a ciklus 6-10. napjáig. A második "adaggal" már a pocakomba költözött a kis lakóm :) JA és mikor abbahagytam a fogamzásgátlót nekem is össze vissza jött meg és elég ritkán, kb. 1 év alatt 7-szer.
Ez a talpmasszás ennyire hatásos?? Annyian írják hogy csinálják. Lehet én is kipróbálom.
Azt is olvastam hogy holdkövet kell venni, mert az segít hogy rendesen működjön a petefészek. Már annak aki hisz benne.
További ajánlott fórumok: