Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra? (tudásbázis)
Ökonet Hair Nice sampon minden hajtípusra - ez van ráírva.
Amúgy csak ez az egyféle samponja van az Ökonetnek, mert elvileg ez beállítja mindenkinek a faggyúmirigyek termelését, serkenti a hajnövekedést, a vérkeringést, nyirokkeringést, segíti a bőrlégzést és a sejtek megújulását, élénkíti a bőr anyagcseréjét.
Az Ökonet honlapján is meg tudod nézni, én a bioboltban 1.800,-Ft-ért vettem.
Nekem jobban bevált, de nem mindenkinek ugyanaz a hatásos, mint ahogy láttuk, nálad és nálam sem egyforma volt az eredmény.
Amúgy én a bioboltban vettem az enyémet, de Ökonetes klubtagoktól is hozzá lehet jutni. Én nem vagyok az.
Nagyon sajnálom!
Azért el tudja valaki használni a családban?
Nekem sajna nem jött be a Tigi :(( Még zsírosabb lett tőle a hajam, mint eddig. A kondicionálójától főleg. Ebből is látszik, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó...
Viszont találtam valami mást, ami nekem bejött. Van benne mindenféle gyógynövény, ami direkt zsíros hajra jó: rozmaring, menta, tafaolaj, GRAPEFRUITMAG-CSEPP!!! Azt állítják, hogy stimulálja a fejbőr vérkeringését és nyirokkeringését, színterápiával helyreállítja a fejbőr és a haj optimális állapotát. Úgyhogy csak egyetlen egy sampon van ebből a márkából, mindenkinek ugyanolyat kell használni ha zsíros, ha száraz, ha korpás, elvileg mindent rendbehoz, újratanítja a hajat, hogyan legyen szép. Ez az Ökonet cégtől van.
Nem reklám, én nem vagyok tag, egyszerű bioboltban vettem. Vettem hozzá balzsamot is, de azt még nem próbáltam, most vettem délelőtt.
Az a probléma, hogy az igazán jó samponokat nem lehet a dm, stb-ben megvenni, és az áruk is elég magas. Ha esetleg javasolhatom, a Tigi termékek nagyon jó minőségűek, erre a "problémára" különösen a Tigi Bed Head Superstar hajdúsító sampon és külön a kondicionáló. Ha érdekel valakit, megírom hol lehet megvenni, itt nem akarok honlapot reklámozni.
Üdv.
soha nem próbáltam még..
hallottál arról, hogy jó lehet zsíros hajra?
Én csak olyat találtam, hogy grapefruit-olaj.
Javallat:
Megfázás, hajnövekedést serkentő, narancsbőr, izzadáscsökkentő, elhízás, étvágyjavító, depresszió, fejfájás, frissítő, stressz, izomfájdalom, légfrissítő. Ennek zöld a doboza és asszem 570 Ft.Gondolom ez nem az?!
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Segítsetek megoldást találni, vészhelyzet van, hogyan tudnék kölcsönt szerezni?
- Milyen sampont használtok korpás hajra?
- Milyen krémet, sampont használtok hullámos, göndör hajra?
- Könnyen zsírosodó, de festett hajam van. Most milyen sampont használjak?
- Ti milyen márkájú sampont használtok? Melyik vált be?