Milyen pénzjuttatások járnak szülés előtt és utána? (tudásbázis)
azt már tudom, hogy mik járnak, csak azt nem tudom, mi alapján döntsem el, hogy nekem mi a legjobb? Választhatom ezt, választhatom azt...
Közben meg mindenki hol ezt, hol azt javasolja. Nem ismertek véletlenül egy olyan kalkulátort, ahova bepötyögöd az adataidat, munkáddal kapcsolatos infókat és kidobja, hogy neked mikor és mit éri meg igényelni?
köszi
A munkahelyem TB kifizető hely, a táppénzt is ők intézték és fizették eddig. Akkor gondolom nekem is intézik a szülési szabadságot.
szia! ezek engem is érdekelnének.
Én táppénzen leszek a terhesség alatt, azt mondta a doki így jobban is járok, mert a szülés után kapom a szülési szabis pénzt, ami 100 %.
a számból vetted ki a kérdéseket...
engem is nagyon érdekel!
az lenne a kérdésem h a szülési szabadságra mennyi pénzt kapok? mikortól jár a gyermekágyi segély?
szülési szabadságra elég elmenni ha megszültem vagy előtte 1 hónappal? vagy előtte inkább táppénzre menjek? így több lesz a szülési szabadság? és ha táppénzre jövök szülés után is el lehet intézni a szülési szabadságot?
További ajánlott fórumok:
- Akik a pécsi szülészeti klinikára járnak
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Szülés előtt
- Hogyan érezted magad szülés előtt, alatt és után?
- Kérhetek olyat hogy a kiírt időpont előtt indítsák meg a szülést?
- Ti hogy bírtátok az utolsó napokat szülés előtt lelkileg?