Milyen pelenkát használtok és miért azt? (beszélgetés)
Újszülött korban a dm-es pelust vettük. Később Müller, Helen Harper, és most Tesco. Szerintem nagyon jó, nem folyik ki belőle sem a pisi, sem a kaki.
Néha, ha akciós, akkor a Lidl-ben veszünk pelust. Szerencsére már nem kell sokáig, mert leszokóban vagyunk.
Az újszülöttesből a pampers, huggies, rossmannos, DM-es is bevált.
Utána használtam Liberót is. A pamperst, DM-est, Lidl-ben kaphatót használom most. A DM-es és Lidl-s kicsit vastag, ezért vettem a pamperst, mert az vékony és az jó lesz ebben a nagy melegben...
Nekem eddig kétszer volt balesetem, mindkétszer Liberó-ban.
Popsitörlőből a legjobban a Gabi (2x64= 899) és a johnson's vált be. A legkevésbé a nivea és a neogagormon (vagy hogy kell írni), mert túl szárazak voltak.
Már sok pelenkát kipróbáltunk mi is, de a legjobban a libero vált be amit irtam a 13.000,- Ft-ért az több mint egyhavi mennyiség. A liberofutár.hu oldalon ha meghézed Te is meglátod.
Bár valóban mindenkinek más jön be.
A pamperst használtam én is először, de állandóan átázott tőle és kifolyt minden. Ezek már nem a régiek, melyeket 18 évvel ezelőtt gyártottak. Mivel van egy nagylányom is, nála pedig a pampers volt a jó akkor még minőségi volt. Nekem ez a tapasztalatom.
szerintem ami bevált nemérdemes kísérletezni!!
nincs az a pénz amiért váltanák,,,
Sziasztok.
Mi már moshatót használunk, de régen a libero vált be és a pamp. sleep and play. Ebből semmi nem folyt ki soha.
Sziasztok!
A pampers pelussal kapcsolatban csatlakoznék az előttem szólóhoz..én is alig vártam elfogyjon.
Mindenféle pelenkát kipróbáltam,és a tescos a legjobb.Kibirja az éjszakát,meg nem folyik ki belőle semmi.
Azért mert drága a pelenka nem jelenti azt hogy a legjobb.Dolgoztam pelenkagyárban,és csak a neve miatt drága,de car.Ki kell tapasztalni melyik válik be,mert nem vagyunk egyformák.
Lehet lefikáznak a tescos pelus miatt... megtudnám venni a liberót is,vagy huggis pelust is,de nem látom értelmét,hogy dupla annyit fizessek ki a pelenkára,mikor a tescos jó és megéri és ugyanazt tudja sőt néha többet!
A vékony pampers pelenkát már kipróbáltam.Alig vártam,hogy elfogyjon!!!!!!!!!!!
Állandóan kijött a kis-és nagydolog is! Úgyhogy én lebeszélnélek róla!
Sziasztok!
Mi moshato Pop-in pelust hasznalunk.Nagyon elegedettek vagyunk vele:bambusz alapanyagu,jol szellözik,a melegben sem lett piros a Kisfiam popsija.;)
Igaz egyszeri nagyobb kiadas,de az ara igazan megterül az idö folyaman.
Nappalra tépőzáras rossmannos pelenkát,éjszakára pampers bugyipelenkát.
Még egyikben sem csalódtam,mindben benne maradt,aminek benne kell maradnia!!!!
Libero,Pampers Sleep and Play,meg az ilyen babás boltokban kaphatóak nem jöttek be.Kifolyt a pisi,kaki,kipirosodott a bőre!
További ajánlott fórumok:
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?
- Milyen pelust használtok és miért azt?
- Örökmozgó, sokat ivó, vékony, magas, 12 kilós fiúk anyukái! Milyen és mekkora pelenkát használtok, ami benttartja a cunamit?