Milyen pasik jönnek be nektek? (beszélgetés)
Csini? :D nem kell csininek lennie
Nem, nyilvan legyen okos. Nekem baromi fontos h legyen okos az illeto. De lehet barmennyire okos, ha nem tetszik kulsore, hanyingerul nez ki, mehet a levesbe. Es nem feltetlenul kell adonisznak lennie. Kisugarzas, sarm, dorzsoltseg. Ez igy egyutt a nyero. ;)
Hát azt én sem írtam, hogy hátrány, ha jól néz ki..., de azért ne abból álljon már egy kapcsolat, hogy nyaljuk-faljuk egymást és nem lehet vele 2 értelmes szót váltani!?
Egyébként meg az egyik nem zárja ki a másikat. Igaz, hogy ritka, mint a fehér holló, de van helyes pasi, jó belsővel és ésszel. :D
A koromról nem írnék, ha nem baj. :)
Sok igazság van abban, amit írsz, nekem mégis csak számít a külsőség. Én már csak ilyen vagyok. :)
Fontos, hogy tetsszen, hogy vonzzon a férfi, hogy jólessen hozzábújni, hogy kívánjam a csókját...
Nem tudom, hogy hány éves vagy :), de én maradok az állításomnál.
Sokkal többre becsülöm a belső tulajdonságait bárkinek (itt nőket is beleértve), mint azt, hogy milyen a külseje. :)
De ez az én véleményem.
Kinézet? - nem igazán fontos.
Belső értékek, tulajdonságok? - azok nagyon! :)
barnák előnyben.
de igazából a személyiség, a stílus az, amire nagyon érzékeny vagyok. :D
S
Hajh
Nekem meg a Sean Bean
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Bejönnek nektek a következő nevek?
- Bejönnek nektek a stewardok, vagy a BS-ben a biztonsági őrök?
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?