Milyen pasi illik? (beszélgetés)
Mostanában ezen az oldalon mindig a cicababákkal vagytok elfoglalva?:))
Szerintem valami idősebb, pénzesebb, sport kocsis pasas.
Jah, nem sok szegénylegényt láttam plazoidokkal még :)
Az fiatalabb generációnak egy gazdag, menő EMOs (vagy ilyesmi, festett tépett haj, behúzva arcba, kapucnispulcsi, térdülepű gatya, csosszanó cipő és aranylánc és márkás cucc és laaazzza legyeeen) típusú srác "dukál", a régebbinek a meg az alant leírt típus :) mixer is lehet :D
Nekem is kigyúrt jóképű pasim van, mégsem vagyok cicababa. Nem én kerestem magamnak jó pasit, az ex miatt sírtam még, mikor az új úgy levadászott, hogy azt se mondhattam, fapapucs! :D
És ha egy cicababa a külső (illetve anyagi helyzet) alapján akar keresni magának egy ilyen pasit, arról megvan a véleményem... Inkább hagyja, hadd történjenek körülötte a dolgok, előbb-utóbb úgyis kifog magának egy olyat, akivel boldog lesz. Vagy a fickó fogja ki őt. :) Ne arra menj, hogy egy kigyúrt, napbarnított/szolizott stb komát kapj el, mert az esetek többségében a jó pasiknak van barátnője, és hát nem a legszebb, ha rámászol más pasijára, azért mert te cicababa vagy. A tapasztalatok (nálam) azt bizonyítják, hogy aki nekem kellett, vagy foglalt volt, vagy más jött be neki. Akikkel jártam, mind engem vadásztak le. És nem mondhatom, hogy boldogtalan voltam. :)
kigyúrt, magas, márkás sportos cuccokba járó, szolis vagy napbarnított bőrű pasi XD
a belsőt tekintve inkább komolyabb, megfontoltabb
További ajánlott fórumok:
- Milyen összegű ajándékot illik adni nyolcadikból ballagónak?
- Milyen fiu es lany nev illik a Kecskés vezeteknevhez? :)
- Távozó munkatársnak milyen ajándékot illik adni?
- Milyen ruhát illik felvenni? Kiegészítők?
- Szerintetek milyen leves illik Karácsonyra a halászlén kívül?
- Milyen ruhát illik felvenni eküvőre?