Milyen nevet adjak a kiscicámnak? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem már aránylag sok macskám volt. Az első macskámat Filemon-nak hívtuk... röviden Fifi-nek. Hallgatott rá :)
A következő cicám volt a Csiki, aztán a Kormi, Mici.
Jelenleg apukámnál van a Garfield típusú macskám ami a Frodo névre hallgat... Froci-val becézve. A párommal pedig a hétvégén vettünk egy Félig Maine Coon, félig Perzsa kiscicát, akinek a Dönci (Ödön) nevet adtuk. :)
sziasztok,
Most kaptam egy sziámi kiscicát.
Segítsetek neki nevet adni!
Te milyen nevet adnál egy vagány kiscicának?
Maradt a Pumukli név! :) Lassan kezdek én is hozzászokni! Jó érzés hogy ennyi ember szereti az állatokat, többek között a cicákat!
Rozsdi cicám(a tarka)ugy szegődött hozzánk egyszer megetettük azóta ittragadt, nagyon hálás cica és jó anyuka. Pumukli és Rozsdi mellett van egy fehér kandúrom is aki szintén Rozsdi fia, mint ahogy a kis vörös...ojan aranyosak majd töltök fel róla is képet amint egy kicsit kikupálódik lefotózom, mert még tele van sebbel a teste, mindig verekszik vlmi más kandúrokkal. Ezek a fiúk...! :)
marci ha fiu
zizi ha lány
fekete kormi ,negro ű
vörös fehér berci
Nekem is tetszik a Pumukli :D.
Nekünk most egy fekete és egy fehér cicánk van. A fekete Mefisto (Mefi), a fehér pedig Kókusz.
Volt régebben is egy fehér cicánk, ő Hóvirág volt és Hovec-nek becéztük.
Rajtuk kívül volt még Rudink (ő is vörös), Rómeónk, Sziszikénk (aki fiú volt), Pudingung és Domi cicánk. :)
Sziasztok! Csak most találtam rá erre a fórumra. Van már neve a cicádnak? Nekem az elmúlt 19 év során legalább 30 cicám volt. Még nem számoltam össze, de előbb-utóbb megteszem. Én mindig úgy választottam nekik nevet, hogy ránéztem, és ami illett rá, azt kapta, mindegy, hogy mire végződik, van-e benne "c" betű, akkor is hallgatnak rá.
Egy pár nevet azért felsorolok (ezek vannak most): Sziamiau (17 éves), Baba, Kolumbusz (sajnos a Kristóf, a testvére eltűnt), Vackor, Picilány, Mókuska, Flóra. Nem kimondottan cicanevek, ugye? És ezeket még becézni is szoktam.
Volt már: Pingi-pungi, Palacka, Dani, Mizgentyű tyüttyösi füttyös Mica, Mofli, Frici, Cirmi, Maszat (aki olyan tarka volt, mint a képen látható nálad), Kosztoska, Picur, Bedekó. Most ennyi jutott eszembe.
Bármit választhatsz, a legjobb, ha nézed a cicát, és ami rá jellemző, úgy választol nevet neki.
Írd meg, hogy mi lett a neve.
Nagyon sok boldog perceket kívánok neked és a cicádnak.
A mi cicáink nem hallgattak a nevükre, viszont a füttyre mindig jöttek. :)))
Meg úgyis agyonbecéztük őket, felesleges volt nekik nevet adni, nem úgy szólítottuk őket.
A cicusunkat anyám továbbra is Pumuklinak nevezi...szerintem ez is fog maradni! De nem hagyom magam, én Dinkusznak hivom ezentúl :) mert ojan kis őrült, dinka cica!
Na mit szóltok? Egyik név jobb mint a másik! :)
Nem tudom, h mi lehet a cicud baja, szegénykém biztos rossz neki ha már nem is eszik és gubbaszt! Szerintem az a legbiztosabb ha elviszed az állatorvoshoz! Ök biztos megmondják mi lelte!
Jobbulást a cicukának!
Nemhogy a tavaszi macskatakony?Szerintem nem tudja beérni magát.Fejletlen.Nekünk is volt egy kisméretű,mert korán választották el az anyjától,elkezdtük Mininek becézni,aztán rajta is maradt.
Esetleg szervi betedség,fejletlenség,bélféreg,kajaallergia...
Állatdoki biztos okosabb.Remljük!:)