Milyen név tetszik? (beszélgetés)
Fiú nevek:Dávid,Gábriell,Levente,Csaba,Dévid,(de ezt nem találom sehol sem)...
Lány nevek:Nikoletta,Henriette,Lili,Sára,
Látom régen írtatok ide, de én csak hozzászólok.
Az én lánykáim neve: Dorottya és Orsolya. Nekünk ezek tetszettek-tetszenek.
Gyorsan átszaladva az eddigi hsz.-eken, ilyen neveket nem láttam (ha igen bocs, tényleg csak gyorsan átnéztem milyen neveket írtatok) ezért írtam csak.
Fiú:Zalán,Benett,Kristóf
Lány:Csenge,Zselyke,Kira
Málna
Lionel
Lány: Dorka, Zoé, Lili, Willow (ha valaki olvasta a Törékeny c. könyvet, remélem érti)
Fiú: Zsombor, Noel, Márton
Vicces, hogy a párommal még csak jövőre kezdünk a családalapításba, de már tudjuk, hogy ha lányunk lesz akkor Dorka Zoé lesz, ha fiunk akkor Noel lesz (remélem legalább négyes ikrek lesznek, akkor minden kedvenc nevünk felhasználásra kerülhet :D)
Én általában úgy nézem a neveket hogy mit jelentenek.
Igaz lányom nevét már 16 évesen tudtam, de az csak rátett hogy uralkodót jelent :D
Ha ő fiú lett volna Zsolt lett volna, ami szintén azt jelenti.
Amúgy tetszett még a Henrietta és a Noel is :)
Fiú: Tamás, Dávid
Lány: Ildikó, Zsófia, Szilvia, Hanna, Lilla, Ágota
Meglepetésemre a párom is névmániás és a pocaklakó nevének kitalálásában aktívan részt akart venni:
Gábor vagy Ágota
Péter, Kornél ők a fiaim
Kislánykám pedig Lia Szamira,
Kornélia Petra ezt szerettük volna először lány névnek, de aztán a faluba lett Kornélia és így nem akartuk már ezt a nevet.Nekem tetszik még a Loretta is.Párom és nagyobbik fiam szerette volna a Szamirát második névnek....
Az egyik kedvenc barátnőm gyerekei egyébként:
Dávid,Nina,Dorina,Janka
Szia!
Tök jó ez a névsoroló....Isteni az ötleted,és hogy tudod,hogy a honosítás a te közbenjárásodra történt.
lány:egyébként a lányom neve:Karola, de ezen kívül még a Karolina és a Lilien.Nem szeretem a "tömeg neveket"
fiú:Dávid :D
lány:Jázmin
fiú:Kevin
Lány:Emma,Zoé,Hanna,
Fiú:Attila,Dávid,Márk,
Fiú.: Mendel
Lány.:sánel
Fiú:Barnabás,Levente,Dávid,Péter,Krisztián,Noel
Lány:Lotti,Fruzsi,Nadin,Linett,Amina,Nina
Lány:Málna
Fiu:Zsombor
Lány:Eliza
Fiú:Marci
Most annyira büszke lettem!
A lányomat Frankának hívják. Ezt a nevet kb. 14 éve találtam ki és amikor 5 éve teherbe estem, a Magyar Tudományos Akadémiával engedélyeztettem, így került be a ma már adható nevek közé. (a kórházba vinni kellett a szüléskor az engedélyt.)
Aztán közben megtudtam, hogy Németországban ez egy létező név, többek közt egy színésznő neve (Franka Potente)
Egyébként néhányan sokan megszólnak miatt, hogy gyereknek jó, de felnőttnek nem, de én már 14 éve tudtam, hogyha lányom lesz, mindenképpen így fogják hívni.
Képzeld, hogy amikor a lányom összejön az egyik szomszédban négy lánnyal játszani, akkor ők öten így vannak:
Maja, Hanga, Blanka, Franka, Zsanna.
Maja,Hanna,Franka,Leonie
Fiúban még nem gondolkodtam.Szerintem nekem lányom lesz,ha még egyszer várandós leszek.
Lány: Kinga, Veronika
Fiú: Máté, Bence
Már van egy lányom. Ő Veronika.
Lány: Netty, Mia
Fiú: Bendegúz
ha egyszer lesz kis lányom, akkor a Vivienn nevet fogja kapni.
ha fiam lesz, akkor az apja nevét fogja kapni, ha a jelenlegi párom lesz az apa, akkor Ifj. Cseh Gábor lesz:D
Emese- a lányocskám neve:)
Luca
Kinga, Kincső, Csenge.
Zalán, Zétény, Zsombor.
Ezek közül Kingám van:) Másik lányom Barbara, fiam pedig György lett, apa(nagyapa, dédapa, ükapa) után.
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ahogy tetszik - az előző számhoz adj hozzá 1-et vagy vegyél el belőle 1-et (az 1. szám: 4567)
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Csajok kinek milyen fajta pasi tetszik?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Milyen könyvet olvasol éppen? Tetszik?