Milyen mosogépet vegyek, eddig hajdú keverőtárcsás volt, automatát szeretnék, de milyent? (tudásbázis)
Fogyasztói társadalom, 2 évig bírja vegyél másikat, elvégre tele a bolt. Akció akció hátán. Kölcsönt is kapsz kezes nélkül. Sőt áruvásárlásit is lehet 200.000. Ft ig vásárolhatsz...
Bocs nem tartozik szorosan ide, de nem így van? Cseréld gyakrabban.
Szerintem ez is úgy van, mikor milyent fogsz ki.
( Volt egy kifejezetten drága fényképezőnk, sok mindent adtak hozzá, ami persze külön külön is került volna annyiba. Kirándulás alkalmából ellopták. Egész család kivolt miatta. 3 éve volt. 1 jó évre rá az ellopottnak a 15 % - áért kb, kaptam egyet akciósan a te...ból. Többet tud, mint az előző. Arra célzok nem mindig a drágát kell megvenni. Meddig bírja? Nagyon sajnálni fogom ha kifekszik, és nem lehet javítani )...
Nekem is Wirhpool-om van.
Szerintem okvetlen mérd le a helyet ahová kerül, ahhoz képest tudsz felül vagy elöl töltős között választani. Akció sokszor van.
Az egyik ismerősöm az e... boltban eladó, Ő mondta, hogy nem bírják. Én az enyémmel teljesen meg vagyok elégedve, eddig semmilyen baja nem volt.
Az egyik barátnőmnek 2 évesen kifeküdt, olyan szinten, hogy a szerelés annyiba került volna, mint az új.
De szerintem ezt is ki kell fogni.
A mosogatógépem is Wirhpool azzal sincs semmi gondom.
Tavaly decemberben volt 5 éves, de előtte több mint egy évvel ki feküdt a szívattyúnk. Kb egy éve csinálta meg a férjem, addig keverőtárcsás, és centriduga.
Lehet hogy ezek már nem bírják addig, de azért 5-6 évig el kellene hogy bírjon...