Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek? (beszélgetés)
jaj,a legütősebbet nem is mondtam!! Kisfiam kapott ilyen keménykarton kihajtós mesekönyvet,hát nem ez lesz az esti mese,az tuti!!így szól:
"Itt a tavasz,itt van itt!
Mesélek hát valamit.
Méhe mondja: züm,züm,züm,
Teljél,teljél, kis köpűm!
Kutya mondja: ham,ham,ham
Dongó ne bántsd a farkam!
Macska mondja: mióka,
bíz a tejföl jobb volna!
Tehén mondja: mú,mú,mú,
Szopjál,szopjál,kisborjú!
Csikó mondja: nyehehe,
kizöldellt már a here!
Kacsa mondja: tas,tas,tas,
Kis tavacskám ,csak ringass!"
Kérdem én,a szövegírónak milyen gyerekkora lehetett???:D És mióta mondja a kutya,hogy ham-ham?! És mi az a köpű? És ez egy egyéves gyereknek,aki most tanulja az állatokat,és hogy melyik mit mond!!! Szopjál,szopjál kisborjúúú!!!
kaptam egy flitteres fekete kucsmaszerűt,én aki nem szoktam kiöltözni(hova mennék?terhesen+1 egyévessel:)))amúgy barna a kabátom. Egyébként nem lenne olyan rossz,ha nem úgy nézne ki a fejem benne,mint egy gömbhal...:D
igen ,szerencsére! :D Nem tűnt fel neki,hogy nem bolti:) Alig akarta elhinni,hogy én varrtam. :)) viszont a hugom csónakázott a neki szánt cipőben,apu meg nem örült a szőnyegnek a szobájába...:S( merthogy porfogó nem kell a számítógép mellé:SSSS
Kaptam ruhát és tetszett...:-)
Sikert aratott a pulóver?
Az én fiam most egy jóbaráttól kereplőt kapott! :P
Ezt nem csodálom. Minden aminek hangja van , az őrjítő.
A kislányom műanyag zongorát kapott. Ő imádja. De minnél jobban imádja, az ellenérzésünk a songora felé egyre erősebb!
Jelzem idén is ugyanolyan "jó" minőségű tusfürdőt kaptam, mint tavaly, legalább következetesek...
:)
munkahelyi kötelező névhuzás,ajándékozóm egy ékszerszettel lepett meg...pár napja láttam egy ujsághoz mellékelve öreges,bizsu gyöngysor karkötővel fülbevalóval...ideális huszonéves hölgynek:O ezt se veszem fel...
Szerintem alapból nem lenne durva, a szándék a fontos és van akinek szűkös a keret, de ebben a formában igencsak felesleges volt! :)
Jajj, én egyszer szintén kaptam zsenilia sálat, de úgy hullott, hogy mire elértem a melóba, csak a madzag volt meg belőle! :D
Semmit!!!!!!!!! Az nem lehet haszontalan.
Lehet,hogy úgy gondolta,ne kopjon az eredeti?
Kaptam egy aranyláncot-nem hordok ékszert, de ha mégis csakis fehéraranyat. Kaptam egy barna sálat-sosem hordok barnát, egy darab barna holmi nincs a ruhatáramban.
Én idén karácsonyra kaptam egy gumiklumpát szőrbéléssel és egy iszonyat gagyi zsenilia pulcsit. A legjobb persze, hogy a papucs kicsi, a pulcsi nagy, legalább lesz magyarázatom, hogy miért nem hordom:)
másolt cd szerintem már alapból durva
Idén testvéremtől: két régi karóráját( ami ráadásul nem működik)
Avontól rendeltem: 2 szempillaspirált ami nem fogott,nem azt a táskát kaptam amit megrendelt anyum drága pénzért. (rem.kitudjuk cseréltetni).
Az új meglepi:Bereczki Z. fan lányom kapott egy másolt BZ összest(8CD). Már novemberben tudtam,hogy ez lesz,mondtam is az ajándékozónak,hogy nekünk az összes megvan,az első héten mindet megvesszük/kapjuk,többet dedikáltattuk is.Most van egy pótkészlet is.
Igen, rokonok, apum feltestvére. egy tanárnő!!! Évente egyszer találkozunk, de azt hiszem még ennyit se kellene!
Rokonoktól? Mert azokat többet nem hívnám, tartsák csak meg a briliáns ajándékaikat!
a majmot nem hinném hogy most vásárolták, mivel nem volt rajta cimke, és a bűzből is erre lehet következtetni....
és kapott még egy hógömböt is, nehogymá neki ne legyen!
Idén a fiam kapott durva ajándékokat: egy party girl feliratú fehér alapon rózsaszín szivecskés sapkát és egy majmot amiből 1 méter távolságból undorító cigarettafüst árad. Mindezt 1 éves gyereknek szánták. Hát köszi.
Még eszembe jutott egy, igaz, hogy ez nem karácsonyi, hanem egyszer bálban nyertünk a tombolán valami kristálynak látszó cukorkatartót, otthon kibontjuk, tele volt valami ősrégi mentolos cukorral, amik között ott volt egy üres cukrospapír is......
Én az utóbbi években olyan nagyon hülyeségeket nem szoktam kapni...esetleg pár éve kaptam egy bazinagy sminktartó táskát, azt sose használtam, mert a sminkcuccaim kis sminkes tasiban vannak, olyan bazi nagy valamit kinek lenne kedve minden reggel előszedni....
Az jutott most eszembe, amikor 10 éves voltam, és a nagymamának direkt emgmondtam, hogy már ne vegyen Barbie-babát karácsonyra,erre mit vett? Hát Barbie-t, ráadásul fürdőszobával együtt...
Ja, meg ami szintén nagyon felesleges volt. pár éve ezüstszinű fém poháralátétek...sose használtam...
Nem.Nem értek hozzá,annyi biztos,vörös.A többi nekem nem sokat mond.Tovább lesz adva,ennyi. :))
Én most kaptam egy üveg bort.Nem olyan extrán különleges,de ha hozzátesszük,hogy soha nem iszom alkoholt,még csak alkalomkor sem,akkor...És közeli ismerős adta :S
További ajánlott fórumok: