Milyen könyvet olvas egy 10 éves fiú? És egy 7 éves lány? (tudásbázis)
A fiúnak a Vad focimánia.
Én is csak hallottam róla.
De amint lesz időm beírhatom a nyári olvasmányaink címét,ha érdekel.
Tavaly Eric Kastnertől volt az Emil és a detektívek.
Én mindegyiket elolvasom ő előtte,tesztelem.
De idén jó a Hétfejű Tündér is,Lázár Ervintől.22 fejezetes,nem összefüggő,állatmesék vannak benne,ennek a korosztálynak és némelyik fejezet csak 2 oldalnyi,ezt azért írom,mert az én fiam számolja előre melyik fejezet hány oldal stb... de idén suli után másfél hétre már végzett is vele.
szerintem kortól függetlenül: Geronimo Stilton
nagyon jó a 7 éves kislánynak is és a 10 éves kisfiúnak.
Sőt a kisfiúnak még: Harry Potter
Köszi.
Kiderült a [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]t iskolában kötelezően olvassák már.
Lázár Ervint én is nagyon szeretem már ketten ajánlottátok úgyhogy utánajárok. :)
Az én 9 éves kisfiam is rajong Lázár Ervinért!Nálunk a Hétfejű tündér jött be igazán.De ha nem iskolai könyv,akkor mindenféle állatos,kicsiknek való "tudományos" könyv a favorit.
[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]t nem adnám a kezébe,csak jó pár év múlva.Értelmesebb könyveket olvasson a gyerek sztem.
[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Harry Potter[{[{[/A]}]}]t én imádom de szerintem nekik még korai, Esetleg mondjuk a 10 éves kissrácnak de csak az első pár rész az ujabban sztem túl durvák egy gyereknek.
Én 12-13 évesnél hamarabb azt nem adnám.
Szerintem a 7 éves kis csajnak bejönnének a Tündérszép esti mesék. Nem hosszuak,nagyon aranyosak és a képek is szépecskék benne.
10 éves fiú,talán Gulliver utazásai,mondjuk képesben?
További ajánlott fórumok:
- Milyen könyvet olvasol most? Van kedvenc könyved, íród?
- Milyen könyvet olvasol éppen? Tetszik?
- Szerettek könyvet olvasni? Ha igen, milyen témájúakat?
- Milyen könyvet olvastál legutóbb, ami nagyon tetszett?
- Milyen műfajú könyvet olvasol szívesen?
- 16 éves lányomnak melyik könyvet vegyem.. olvasta/ismeri valaki...