Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen gyorsan elkészíthető ételt főzhetnék ebédre? fórum

Milyen gyorsan elkészíthető ételt főzhetnék ebédre? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4
90. M_Marcsa (válaszként erre: 86. - 222ed6c486)
2008. szept. 4. 18:15
MI AZ ÉRTELME?
89. 14775640c4 (válaszként erre: 86. - 222ed6c486)
2008. szept. 4. 17:28
és ez mire jó?:))
88. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 85. - Helenhadsell)
2008. szept. 4. 17:25
Azért a káposztásért, amit a vínersniccelhez :)) adnak??? Hmmmmmmmmm, attól az én térdem is beremeg :).
87. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 77. - M_Marcsa)
2008. szept. 4. 17:22
Nem, de ez nem volt olyan bonyolult feladvány :))
2008. szept. 4. 16:54

Hy!!!!!!!!

Doktor15 vagyok .Nem dobtak ki csak töröltem a regisztrációmat és újat csináltam helyette!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

85. helenhadsell (válaszként erre: 84. - Df2a740c00)
2008. szept. 3. 18:09

Ez biztosan finom, de én a krumplit kerulom sajnos :-( Engem nagyon hizlal :-( Pedig Ausztriaban a krumplisalataért élek-halok.

és ezt is ki fogom am probalni :-) Majd szolok.


Van még egy gyors kaja. Cukkinis lecso. Paprika helyett cukkini. 10 perc, és nem hizlal. Mehet tésztara vagy rizs mellé.

2008. szept. 3. 13:32

A következő nem sül meg olyan gyorsan, de kevés vele a munka:


húst szeletekre vágom, fűszerezem, mehet a sütőbet. Közben megtisztítok kb 1,5kg krumplit, fél kg cukkinit, kis só rá, rászórom a húsra. Előzőleg a hús alá öntök kevés vizet, olajat.

Amikor már majdnem kész, leöntöm fél lityi tejföllel, kicsit pirítom. Finom és jól lehet lakni vele.

83. df2a740c00 (válaszként erre: 82. - Helenhadsell)
2008. szept. 3. 13:25
Azt nem szoktam belerakni, én csak a húslevesben szeretem a tésztát:)
82. helenhadsell (válaszként erre: 81. - Df2a740c00)
2008. szept. 3. 13:01

Jo otlet ez a karalabéleves. Nagyon szeretem. :-)

Csak a galuska maceras.

81. df2a740c00 (válaszként erre: 79. - Helenhadsell)
2008. szept. 3. 12:39

Én ezt nem olvastam, nem tudtam, hogy szelektáltak, így tényleg nem szólok bele.


Én ma karalábélevest fogok főzni, sok tejföllel. Kb negyed órát kell dolgozni vele, amíg a zöldségeket megtisztítom+csinálok egy rántást. Jó sok tejföllel nekem elég laktató is, és nagyon finom. De ha ettől mégsem laknék jól, kisütök egy kis hasábkrumplit, sóval, ketchuppal.

2008. szept. 3. 12:28
UI: Tk lisztbol, mert én Updatezem.
79. helenhadsell (válaszként erre: 78. - Df2a740c00)
2008. szept. 3. 12:27

Mar ne is haragudj, de a mi elso hozzaszolasunk nem belekotés volt. Csak sima megjegyzes. Sok minden ki lett szedve a forumbol, amiota kidobaltak szegénykét az osszes uj nevével, ugyhogy légyszives ne kritikalj anélkul hogy tudnad az elozményeket. Nem bantottunk senkit, csak egyszeru kajakrol kellett volna szoljon ez a forum. Ki lehet irni egy ujat, melyek az anyukam altal készitett kedvenc ételeim. és nem leparasztozni a felnotteket.

OFF KIKAPCS: Ma csinalok egy villamgyors palacsintatésztat, belemartogatok csirkemelleket, kisutom, és bolti kész salataval talalom. 10 perc.

78. df2a740c00 (válaszként erre: 54. - Helenhadsell)
2008. szept. 3. 12:19
szánalmas dolog belekötni egy gyerekbe, utána meg személyeskedni vele. Miért ne írhatna azt, amit akar, attól, hogy 16 éves? Még akkor is, ha az esetleg hülyeség. Lehangoló ez a hozzáállás.
77. M_Marcsa (válaszként erre: 73. - 3e0ba54fb8)
2008. szept. 3. 08:15
Te mindent tudsz???
2008. szept. 2. 23:07
És mi jár annak, akinek igaza van?!
2008. szept. 2. 22:20
Ma annyi idom volt hogy ettem egy teljes joghurtot ebédre, vacsira meg maradék sajtos tallért. Reggelira meg maradék tegnapi szendvicset. Gyors konyha :-)
74. helenhadsell (válaszként erre: 73. - 3e0ba54fb8)
2008. szept. 2. 22:18
Szerintem ismét ki fogjak dobni :-)
73. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 71. - 222ed6c486)
2008. szept. 2. 20:45
Gondolod, doki??? :o)))
2008. szept. 2. 19:07
Ma volt són sült csirke, krumplipürével.
2008. szept. 2. 19:03
Doktor15-nek van igaza!
70. c42a13b98c (válaszként erre: 69. - C42a13b98c)
2008. szept. 1. 22:32
Ja, és holnap meg semmitse nem fogok, mert elmegyek reggel a dógozóba és csak este jövök...úgyhogy a férjem kotyvaszt vmit...:-)
69. c42a13b98c (válaszként erre: 68. - Helenhadsell)
2008. szept. 1. 22:28
Én meg maradékot főztem ma...;-)))
2008. szept. 1. 20:59
Nagyon gyors paradicsomlevest foztem ma :-)
67. c42a13b98c (válaszként erre: 66. - 3e0ba54fb8)
2008. szept. 1. 14:07
Nem mai darab az biztos...anyámnak gáztűzhelye volt, nehéz volt ezt megszoknom...mondjuk sokszor spórolok időt úgy, hogy bevágom a sütőbe a sülnivalót és közben mást csinálok.
66. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 65. - C42a13b98c)
2008. szept. 1. 14:01

Nem is győzök eleget hálálkodni, hogy nem kell kétfélét főznöm. Egy laza tonhalsaláta is megteszi vacsira bármikor. Tepsiben 40 perc alatt szerintem kiszárad, vagy ha befóliázod, a sajt állaga lesz vállalhatatlan.........

Lehet hogy régi a sütőd? Nekem annó volt egy olyanhoz szerencsém, hogy a sütő részében 2,5 óra alatt pataki tálban nem sült meg a csirke és a zöldborsós kukorica.

65. c42a13b98c (válaszként erre: 64. - 3e0ba54fb8)
2008. szept. 1. 13:57
Akkor én béjna vagyok...az én villanytűzhelyemen csak megsütni több mint egy óra ezeket(talán tepsiben egyszerre elég 40 perc is)...én asszem a karamelles barackommal a fejemen távoznék az ablakon, ha megkísérleném...illetve desszertnek persze oké...de nálunk az nem elég emberes! Nem kaja, amiben nincs hús, és köret is két féle van az univerzumban: rizs vagy krumpli, legjobb ha mindkettő!
64. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 62. - C42a13b98c)
2008. szept. 1. 13:39

Akkor ne tegyél bele diót. Úgyis nehéz, mint tudjuk :)) Az uradnak pedig ne tegyél bele olívát. Van gáztűzhelyem is és villany is. Sem sütőben sütöm, hanem teflon serpenyőben. Szép nagy szelet pulykát kérek, kiklopfolom, megsózom, picit megborsozom, egy megkenem olívaolajjal, de éppen csak, majd megtöltöm, cérnával átkötöm és mindkét oldalát addig sütöm, amíg megpirul. Én mogyorós gombát szoktam köretnek csinálni, de rizzsel is finom. Sőt volt már olyan, hogy karamellizált őszibarack befőttet csináltam hozzá. Mondjuk az én uram imádja a kreálmányaimat.


Nyugi nem tart tovább fél óránál. Már-már szlogenné vált, hogy 20 perces kajákat csinálok, hétközben ennyit spendírozok a gasztronómiára :))

63. helenhadsell (válaszként erre: 60. - 3e0ba54fb8)
2008. szept. 1. 13:33
:-)
62. c42a13b98c (válaszként erre: 61. - 3e0ba54fb8)
2008. szept. 1. 13:04

Jó ötlet, ki is próbálom...monnyuk a dióra algériás vok, férjem meg az olívát nem csipázza, de majd kompromisszumosan mindkettőt megcsinálom...de ha tovább tart fél óránál, akkor menekülj!:-)


Villany vagy gáz sütőd van, btw?

61. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 50. - C42a13b98c)
2008. szept. 1. 12:56
Figyelj nagyanyó :)) Szoktam csinálni pulykamell szeletet aszaltszilvával töltve, néha dióval és camembert-tel, vagy fetaval és olivíával. A sütés egy picit tovább tart, mint az elkészítése, de fél óránál még sose tartott tovább. Hívhatjuk töltelékes húsnak? :)
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook