Milyen bőrfeszesítő krémeket ismertek, amik hatásosak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Engem ez a Dr. Kelle érdekelne! Már hallottam róla!
Vki nem tudja hogy kb. mennyibe kerül és hol lehet kapni? Patikába vagy vhol?
Előre is köszi a választ! Esetleg stríákra jó?
szio ,megirnad melyik ILcsi neni kremje jo a kotoszovet feszesitesere?koszike.
Sziasztok! Az avonos krém mennyi idő után használt pl a mellre /de máshova is/? :) Mert nekem is van és jó lenne tudni,mi a cél! :)) Kösziii
Légyszi írjátok meg mi az az Ilcsi néni féle krém!Köszi
Én is az Avonra no meg Ilcsi nénire esküszöm! :) A kötőszövet-regerenáló tekercseléssel és hypoxi tréninggel/spinninggel kombináva csodákra képes!
Hello!
Nekem is megirnad a nevet legyszi!koszi!
Az Avon mellápoló zseléje nekem nagyon bevált.Barátnőimnek is ajánlottam, és nem győznek hálálkodni érte. Rendszeres használat esetén látványos az eredmény,szinte nagyobbnak látszik a mell.
Én öt évvel ezelőtt egy Lipofactor nevű krémet használtam, inkább emulzió volt, nem is krém. Akkor fogytam 20 kilót három hónap alatt, és nagyon szépen összehúzta a bőrt, egy csíkom sem volt. Nem tudom, kapható-e még.
szia!
légyszí áruld már el pontosan a nevét, mert épp nemsokára fogok avont rendelni és lehet, hogy kipróbálnám!!! az avon egyébként nagyon jó, én is szoktam rendelni tőlük rendszeresen anti-cellulit krémzselét.
privát üzenetben küldd el szerintem a nevét!
előre is köszi:)
Sziasztok! Ami nekem nagyon bejött bőrfeszesítő, az nem kimondottan krém, hanem egy pakolás. Az AVON-ba lehet kapni ilyen tégelybe, és ilyen iszapos pakolás. Nem hiszitek el, hogy mennyire jó. Én a fenekemre, hasamra, combomra, cicimre kenem jó vastagon, és csak másnap reggel mosom le. Hát már 1 alkalom után látszik a hatás! Nagyon elégedett vagyok vele!
en is lefogytam 10 kg t de egyfolytaban hasznalom a dove 1+2+3, es segitat, nem log a borom pedig 33 eves vagyok.megerdemli probalni
En a dove -t hasznalom.valami dove firming lotion, de meg van egy dove firming intensiv. Nekem hasznalt foleg hogy fogytam, szukseem volt borfeszitore
Hát én a simát vettem, de tényleg jó!A golyóst még nem próbáltam! Olyan 2000 körül volt a boltban!
de melyik pontosan?
a golyós vagy a sima??? mert úgy láttam, hogy ebből is van kétféle.
Garnier narancsbőr elleni krém nagyon jó, tényleg, 2 hét után tök jól látszik!
a dr. kelen gél edzés előtt, tusolás után pedig az avon solutions anti-cellulite gél. hatásos.
az ilcsi néni féle paprikás vérpezsdítő testápoló is jó volt.
a lényeg, hogy rendszeresen kell használni.
Dr. Kelen Fitness Figure 2in1 karcsúsító és anticellulit gél.Nagyon jó. Ha torna előtt bekened magad, esetleg egy kis fóliával is rásegítessz, még jobb lesz az eredmény.
Nekem az Ilcsi néni kozmetikuma jött be leginkább! A terhességi csíkok ellen pedig a Vichy. Kicsit drága, de megéri!
Mindenkinek köszi a tanácsokat!!!
Amúgy használtam már anewet is meg vichyt is, de rájöttem hogy nem érdemes sok pénzt rááldozni,mert hasonlóak!Ha igazán érdekel a téma, a legjobb egy szakemberhez elmenni, és kevertetni vele a megfelelő alapanyagokból, anyukámnak a barátnője ezt tette , bevált-még a terhességi csíkjai is halványodtak!Ja, és azt ajánlotta , hogy ha boltban is vesszünk a krémet, előtte egy érdesebb szivaccsal dörzsöljük át a bekenni kívánt területet és aztán menjünk rá száraz testfelületre a krémmel, sokkal hatásosabb!Sok szerencsét hozzá!
Hahó!
Senki nem használ ilyen terméekeket? Az oriflames algás tényleg jó, használtam én is de az avonos cellulitis elleni sem rossz, feszesít is egyben, nekem mindkettő bevált tóbbé-kevésbé, de egyik sem tökéletes, még a legjobb krém sem!A hangsúly a tornán van feszesítés esetén, a cellulis esetén pedig nem kéne kávét inni, és sok-sok folyadékot kéne inni, plusz sok gyümölcsöt és zöldséget enni, ezen kéne nekem is változtatni!!!
Ez itt nem reklám akar lenni, de ami nekem nagyon bevállt, az a következő: combra, csípőre az Oriflame-től az Ocean Algae Slender Gel, hasra pedig, szintén ebből a márkából a Tone Tummy Firming Gel. Nem mondom, hogy ez mindenkinek megoldás, hiszen nem vagyunk egyformák, de talán egy próbát megér.
Ahogy fogyni kezd az ember, lógósabb és ráncosabb lesz a bőre. Ehez kellene segítség, hogy mit ajánlotok. Tornázni is tornázom, de gyorsítani szeretném a folyamatokat. Hasizom erősítéshez is szívesen fogadnám ötleteiteket! Köszi!
Milyen bőrfeszesítő krémeket ismertek, amik hatásosak?
További ajánlott fórumok: