Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Úgy látszik a szoc.segély még várat magára... :( Ilyen későn még egyszer sem kaptam meg.. Ilyenkorra már mindig rajta volt a számlámon.. Nem is értem most miért húzzák az időt.. Aki postán kapta már tegnap el is költhette, mi akiknek HAMARABB kéne kapnunk meg még mindig semmi... Elgondolkodtató...
Én is próbáltam hívni. Nekem sem vették fel a telefont
Sziasztok! Úgy látszik ma sem kaptunk semmit csak egy nagy fityiszt az orrunk alá, sőt azt is csak találgatva tudjuk biztosan :-/ Jó lenne tudni, hogy a múlt hónapi, tehát a 11.-havi segélyt miért tolták át decemberre, és hogy mikor akarják utalni egyáltalán. Nem tudom, ti hogy vagytok vele de a közüzemi szolgáltatókat nem nagyon fogja érdekelni, hogy az önkormányzat miért nem utalt...Van egyáltalán közöttünk valaki aki felhívta őket ez ügyben, és kapott választ a kérdéseire? Az én barátnőm felhívta volna őket ( miskolci ) hogyha felvették volna neki a telefont...
Már nem lehet eligazodni a hivatalokon. Visszatartanak mindent amit tudnak.
És a decemberit nem tudjátok mikor fogják utalni? Mert ugyebár amit most kellene kapni segélyt azt 11.-hóban kellett volna utalniuk....nos akkor a decemberit mikor fogják. ha a hivatalban 2 ünnep között nem dolgoznak?
Rohadékok... Olyan hónapba mikor nincs ünnep (augusztus) már 29én megkaptam a segélyt, most meg mikulás és karácsony erre szórakoznak?! Az emberek nagy része gyermeket nevel és van részükről empátia?? Csókosok hivatala! A paraszt magyar meg rohadjon meg pénz nélkül.. Bezzeg ha nekik kell behajtani valami pénzt akkor kamatostul behajtják! Ez M.o.! Fasza itt élni!!!
Érdekesek az ünnepre való tekintettel a postások ma kihorták a segályt, kártyásoknak nincs ünnepi tekintet:(
ne idegeskedjetek szolnokmegyei vagyok és itt se utaltak
sajnos minden megyében ill. városban megtehetik hogy később vagyis máskor utalnak csak nem értem hogy most miért utalnak ilyen sokára
Látod én megkérdeztem, és még leordították a fejem, hogy rabolom az idejüket. És a határozatban 1. van megadva utalási napnak.
Képzeljétek olvasgatom a családi fórumot mert ott is írnak a szoc segélyről és aki Szolnokon lakik már utaltak reggel segélyt Lehet Miskolcon megtehetik hogy később utalnak
Már bocsi hogy megkérdezem de melyik megyei vagy városi önkormányzatot hívtad?
Nemrég hívtam a szociális osztályt és azt mondták hogy, holnap, de lehet holnap után utalják:((
Hát azért ez nem semmi!Nem elég hogy levonják a banki kölcséget még a postára hamarabb küldik pedig az átutalás elvileg gyorsabban megy.
Miskolci vagyok, voltam ma a postán egy levelemért és közölték az ott álló segélyre váróknak, hogy ma fél 9 fél 10 között osztják azoknak akik postán kapják. Mire én mondtam, hogy én számlára kapnám, de még nem kaptam meg. A postán is le voltak döbbenve hogy még nem kaptam meg, és azt mondták, sajnos előfordul néha hogy akik számlára kapják később kapják meg.. :(
Sziasztok!Még mindig semmi!Hát remélem ma már utalnak!
Sziasztok. Újpesten sem utaltak segélyt. Remélem ma megérkezik. Írjatok, ha ti megkaptátok. Köszi
Sziasztok. Barátnőmnek sem jött még meg a segély. ő postán szokta megkapni 28-29 körül, úgyhogy szerintem senkinek sem utaltak.
Sziasztok!Én Miskolci vagyok nem utaltak még segélyt pedig nagyon vártam.Biztos voltam benne hogy tegnap megjön a pénz.Kérlek benneteket írjatok akinek jár a segély kapott e valaki.Köszi!
Sziasztok! Miskolcon megkapta valaki a segélyt 2013.11.29-én pénteken. Ha ti megkaptátok de én nem, hova fordulhatok panasszal ez ügyben? Előre is köszi a válaszokat.
szia még nem kaptam meg még mindig várom az sms-t.sajna nem tudom őket felhivni hogy mikor utalnak.
Még nem kaptad meg? Én is miskolci vagyok és várom, hogy utalják! Vajon lesz ma egyáltalán utalás??
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni hogy valakit nem tudja-e hogy Miskolcon mikor utalják a szociálist kártyára?
Kérdezd inkább az önk-ot.Én már semmit sem értek.Ha egy évig pecsételtetek,akkor kapok álláskeresésit.De pont addig kellene adni,nem???Hol itt a logika? :S Tojom le,esküszöm.Az elmúlt napokban csak megaláztam saját magam,mindezt hiába.
Anyum ma bement a munkaügyhöz,és kiderült,hogy jogosult 3 hónapig munkanélküli segélyre.'99 óta nem volt munkanélkülin,és hiába volt leszázalékolva,azért elég sok helyen sikerült dolgoznia,megváltozott munkaképességűként,és szerencsére a legtöbb helyen be volt jelentve.Így most neki sikerült kicsit megkönnyebbülnie.
Egyszerűen nem fogom fel,hogy téged jövedelem nélkül hagynak.Egyáltalán,hogy tehetik ezt meg?
Köszönöm!!!
Szégyelljék magukat,azt hiszem,ennél már nincs lejjebb :((( Remélem nálatok legalább rendeződik a helyzet.
Én ma leadtam a papírokat,újra nem találtak rászorulónak,a 0 ft-ommal és a betegségemmel.
Meséltem anyumnak a helyzetedről.Nagyon sok erőt kíván neked és,hogy gyógyulj meg!!!
Képzeld meséli anyukám,hogy apum ugye regisztrálva van a munkaügyi központnál,hátha tudnak neki valami rehab munkát.Nos,behívták csatornát ásni,és betanulni esztergályosnak.A helyzet tragikomédiuma,hogy apukám vak.Az eszem megáll!
További ajánlott fórumok: