Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
A takarêk na azt hagyjuk.
Lejár a 35 nap és az inkasszó volt nincs!
A végre hajto visza vonta 16-án de a takarék bank nem vette mégle mert 4nap mire feldolgozák én vittem be személyesen a végre hajtotolba papirtb+a végre hajto is el küldte
A végrehajtónak kell az inkasszót vissza vonni,nem a banknak!
Nem teheti vissza rá azonnal az inkasszót!
Valamennyi időnek el kell telnie!
Nyugodtan menjél be a bankodba.
Ki fogják fizetni a pénzt!
Persze ha normális bankod van!
Nekem 35 nap alatt kétszer is kifizettêk a pénzt ami a számlámra jött!
Nem fogod tudni fel venni én a hónsp elején voltam igy 16-án be mentem a végre hajtohoz és le vettetem vele ugy hogy részlet fizetést kértem de a bank szetda otta nem oldota fel remélem holnap már le veszik
Nem oldják fel az inkasszót sajnos mentes összeg a 28500 forint a többit viszi az inkasszót kérő ugyanigy voltam mult hónapban meg kellett szüntetni a szamlat is mert 35 nap után vissza megy az inkasszó még aznap h leveszik!!
Köszönjük.Békés Ünnepeket!
Szia. 35 napig van rajta. A bankba be kell menni. Ott feloldják az inkasszót, és le tudsz venni róla pénzt. A 35 nap alatt összesen kB. 73-75 ezret tudsz levenni.
Sziasztok! Inkasszózták a számlám.akkor a családit sem tudom felvenni?
Próbáltam volna kicsit pihenni, aztán jöttek a gondolatok. Édesapám 1941-ben született, én 1971-ben. Ő 1992.09.21-én meghalt. Én 1992.09.19-én férjhez mentem.(csendben, két tanuval, nem kell komment), 1993.09.20-án megszületett a nagyobb gyönyörű lányom, akit nekem valamely szinten az apukám küldött. 2020.09.16. az első unokám születése. Nem írom le, kinek mikor kellett volna születni az orvosok szerint, de most Karácsony előtt megint sokkal-sokkal érzékenyebb lettem. Lesz csp, kinek mikor van rá szüksége, akkor használja fel. Áldott ünnepet nektek!
Szia! 23.-án lesz számlán és postán is.
Sziasztok!
A heten felhivtam az Allamkincatarat. Azt mondtak 21.en utaljak,22.en lesz a szamlan.a csaladi,gyes,gyed ez biztos aT mondta az ugyintezo.
Tudjátok nem ezen kellene vitázni, hanem azon hogy jó pár éve a kormány mindig duplán küldött augusztusban és decemberben csp-t azzal hogy segítse a családokat. Most miért nem tudja ezt meglenni? Hány olyan család van ahol legalább egy szülőt elküldtek a munkahelyéről a digitális oktatás miatt. Ezzel nem segít senkinek hogy előre hozza. Meg a focistástákra van pénz a gyerekekre nincs? Mikor emelték a családit? Ez a felháborító nem az hogy a szülő legalább ilyenkor egy kicsit enged a gyeplőn. Igen is ebben a nagy rohanásba jólesik. Én is sütök főzök térünk fordulok nyitom a hűtőt zuuv egy korty,aztán gyerünk tovább.
Hát tudod, erre van az a mondás, hogy aki ku áll az ne csodálkozzon, ha ba :D
A te tanácsodat érdemes megfogadni!
De azzal, hogy valaki ír bármit is az anyagi helyzetésről, vagy utal a kiadásaira, már ki is nyitotta a pénztárcáját több száz ember előtt, így valójában nem is kell turkálni...:D:D:D
Szomorúan konstatálom:-(((
Hetfon vagy kedd csaldi nem? Vagy valaki hogy tudja?
Többiek ti meg ne ugorjatok egy nyilvánvalóan hergelő kommentre😄
Szerintem neked nem csak az ünnepek fájó pont nélküle :D
Én ezzel úgy vagyok, h senkinek semmi köze ki more költi amit kqp.
Ameddig nem cigi, alkohol, szerencsejáték v hasonló dolgok vannak belőle fedezve, az a gyerekeknek nem lesz hátrányára.
Mert ha valaki mosószerz vesz v tankol akkor mi van...gyerekre mosni kell, bármikor bármi miatt vinni kell egy gyereket ha úgy adódik...
Én pl a legkisebbnek leesésgátlós ágyat veszek most. De tudom h annyival kevesebb lesz januárra. Előre megtervezem a kiadásokat s tudok kalkulálni...ihy ha hamarabb is jön nincs meglepi h basszus nem maradt...
Köszönöm de nem hiszem hogy bántosn kérdeztem
El kell menni dolgozni✌️
Azt lesz x-box, lesz pia.
Lesz rantott farhát karácsonyra 🤣😂🙏
Beirod az azonosítodat, már ha van, meg a hozzá való jelszó.
Gyere le jó isten 🤦♂️
Akciós a farhát a tescoba 🤣✌️
Wááááá!!!!!!
Micsoda pürkült lesz belőle 😁✌️✌️✌️
Már bocsika...de egy üveg bort biztosan meg fogok inni karácsonykor mert ezt a huzavonát nem lehet másképp kibírni 😀 le lehet szólni, de vállalom. Amúgy meg lehet velem cserélni nyugodtan, aztán meglátjuk... és jó hogy meglátta bárki az apuka kommentjében én az iróniát. A másik pedig....el fogom költeni karácsonyra a családit, mert nekem egyszerűbb egy darab kártyával rohangálni mint készpénzzel. Főleg két kis gyerekkel. És igen, pl ebből fogom a gyereknek az utolsó ajándékát megvenni, mert nekem így jó. De emellett veszek a kicsinek tapszert és pelenkat. Ugye így rájuk van költve a java. (Mielőtt megjegyzés jönne) De ugyanúgy kaját is veszek. Amiből a nagy ugyanúgy eszik 😀 de ha villanyszámlát fizetnék is a gyerekek érdeke lenne, hogy tudjon pl mesét nézni vagy fürödni. Vagy enni. Vagy ne a sötét lakásban üljön. Vagy bármilyen másik csekket adok fel. Azért gondolkozzunk már el azon, hogy kiről mit írunk. Le lehet normálisan is írni a véleményt, vagy nyugodtan magában is tarthatja az illető. Amúgy meg a családit nem a gyerek kapja, hanem a szülő a gyerek nevelésére, eltartására stb. És ha lehet ne túrkáljunk már egymás pénztárcájába. Kellemes ünnepeket mindenkinek
További ajánlott fórumok: