Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok. Az ösztöndíjról tudtok valamit? Bocsi hogy itt kérdezem.
Sziasztok! Valaki más is kapott ösztöndíj?
Mit kapnak az általános iskolások???
Fiam is 10.-es, havonta kapják.
Októberben 2 havi jön mindig, utána minden hónap 23-28.között jön, a nyári *7. es 8.havi) meg június végén.
A lányod ha 10-es középiskolás ő havonta kapja az ösztöndíjat? Mert az általános iskolások 3 havonta kapják decemberben ide ér.
Köszi a valaszt.
Akkor a miénk is jön lassan 7.es a fiam
Felsős 10.-es. Mert hiányszakmát tanul.
Szia az utravalót kaptátok meg?
Sziasztok! A lányomnak megjött az ösztöndíjja. Esetleg, ha érdekel valakit azért írtam le.
Egyszer nehéz lenne valóban dupla családit adni, főleg a mostani helyzetben? Költői kérdés a csaladosok nem számítanak, sajnos.
102124 hsz
Tudom.
Engem nem érint.
sziasztok! Írtam emailt és én ezt a választ kaptam.
Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Államkincstár Családtámogatási Főosztály Központi Ügyfélszolgálati Osztályára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozást segítő ellátás, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
A 2020. december hónapra járó családtámogatási ellátások előrehozott dátummal kerülnek kiutalásra. A postai kifizetés 2020. december 22-én kezdődik meg és a bankszámlákon is ezen a napon kerülnek jóváírásra az összegek.
Felmerülő kérdéseit a Magyar Államkincstár Családtámogatási Főosztály Központi Ügyfélszolgálati Osztály telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.allamkincstar.gov.hu című honlapunkon.
Tisztelettel:
Központi Ügyfélszolgálati Osztály
Keveritek az ösztöndíjakat...van az ÚTRAVALÓ ösztöndíj program,ami "Út a középiskolába", "Út a szakmához"," Út az érettségihez" alprojektekkel rendelkezik....ezekre valóban szeptemberig kell pályázni az általános -és középiskolásoknak is és nem csak a halmozottan hátrányos roma gyerekeknek szól, hanem a hátrányos helyzetű romáknak is......És van a hiányszakmás ösztöndíj,ahol automatikusan kapják azok a gyerekek középiskolában,akik hiányszakmát tanulnak ....9.évfolyam első félévében egységes, 2.félévtől pedig függ a tanulmányi átlagtól
Tudom, lentebb irtam, de engem nem érint.
22en jovairnak, es utana kapjak a postasok. Fenn van az allamkincstar honlapján.
[link]
Decemberben megkapjátok az első 3 havit.
Már ebben az évben nem lehet pályázatot beadni a határidő már lejárt. Szeptemberben szokták.
Mert általában ha roma származású a diák akkor halmozottan hátrányos helyzetűnek számít.
Az útravaló általános iskolai diákok kapják ott még nincs szakma. Hátrányos helyzetű jó átlaggal rendelkező gyerekek.
Az általános iskola felső tagozata kapja az útravaló ösztöndíjat a 7-8 osztály általában az osztályfőnök rendezi hátrányos helyzetű gyerekeknek. Szeptemberben igényelhető.
Akkor remélhetőleg minden rendben lesz az utalásokkal. Eddig mindig augusztusban és decemberben volt dupla utalás.Furcsáltam volna,ha nem így lenne. Lényeg a lényeg,csak letisztázódik...
Szia. Elnézést nem is úgy értettem! Amíg nem beszéltem velük addig kicsit én is szkeptikus voltam, :) főleg, hogy tavaly ilyenkor már ha jól emlékszem ki is volt hirdetve. Azóta még egy email érkezett, arra amit még pénteken az oldalukon keresztül küldtem, abban már a friss információk írták, jövő hét , 22 -en kifizetéseket. Telefonon ugyan 23-at mondtak, de a lényeg igyis, hogy már tisztán lát az ember ezzel kapcsolatban. :)
Értem :) Köszi, bár én nem mondtam, hogy bárki hazudott volna, csak rá mentem az oldalra! Köszönöm a friss infókat :)
[link]
Ittvan! Jövőhet kedden szamlan es postan is! Most adtak ki!
Sziasztok Komarom-Eszrergom megyerol mit tudtok?en hivtam oket a holgy azt mondta nem tudnakrola hogy elobb kiutaljak😒😒
21-én utalnak, 22-én már levehető és a postások is hordják!!!!
További ajánlott fórumok: