Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Bocsi,tényleg nem neked szólt,hanem Eszternek
Ha az enyémre gondolsz,akkor nem
Nem ítélkeztem, ez a hsz-ed, nem nekem szólt, szerintem🤔
Mindig lesznek olyanok akik megkapják hó elején és 1 hét múlva már a következôt várják.Soha nem tudhatjuk h ki miért...nem szabad itélkezni😇
Sziasztok én is igy tudom hogy 22 lesz
Van akinek számît és van aki nem nyúl hozzá.Ezt mindenki maga dönti el.Gondolni kell a januárra is ami a leghosszabb hónap.😔
Bárcsak januárban lenne.Mert egyes emberek szinte sirnak érte.Nem igaz már néha................
Szerintem is.Azért utalták el a postának is,h a csekkesek is megkapják kedden
Szép estét!
Ezt honnan kaptad?
Szerintem kedden lesz mindenkinek.
Államkincstár oldalán ez van!
Ha ennek se hisztek, sajnálom:(
Karácsony előtt folyósítják a decemberi családtámogatási ellátásokat
2020. december 15. 15:56
Az eredetileg 2021 januárjára tervezett kifizetés helyett már idén decemberben a családok számláján lesz a pénz.
A családokra háruló év végi terhek csökkentése érdekében a családtámogatási ellátásokat előrehozott időpontban utalja a Magyar Államkincstár – tájékoztatott közleményében a központi szerv. A bankszámlákon december 22-én írják jóvá az összeget, és a postai kifizetés is ezen a napon kezdődik az eredetileg 2021. január 5-ei dátum helyett.
A döntésnek köszönhetően így már karácsony előtt folyósítják az e hónapra járó családi pótlékot, gyermekgondozást segítő ellátást, gyermeknevelési támogatást, fogyatékossági támogatást és a vakok személyi járadékát. Egyéb támogatások kifizetését a döntés nem érinti.
(Magyar Államkincstár)
egyik pénteket ir 18 át a másik 22.diket a szamlasokra most akkor 18 vagy 22. dike???? biztos dátum nincs??
sziasztok! akkor most 18 an vagy 22 en lesz ?
Eddig a postások mindig 1 nappal előbb kapták,nem?
Szép estét nektek
Hát a helyzet az hogy tegnap délután kaptunk levelet hogy a számlásoknak pénteken számlán lessz a csp .Aki postai uton kapja azok pedig kedden.
Lehet h a postának ma utalta a kincstár és rosszul fogalmaztak.
Azèrt írtam ,hogy fura.Èn is postán kapom ès nem kaptam
Ha ma kezdték volna, sokan írtak volna, hogy megkapták.
Én nem olvastam ilyen hsz-t🤔
Valóban azt mondták most a híradóban,hogy a posta ma kezdte a kézbesítést.Hát ez egy kicsit fura 😁
Akkor ugrott a hétfôi utazás,marad a 25.ke.
Ma utalták ki a postára.
Holnap senki nem kap pénzt!
Na,most én is megnéztem a hîradöt.A csekkeseknek ma kezdi el hordani a posta,a számlásoknak hétfôn utalják.Keddig mkindeni megkapja.☺
Sziasztok. Ugyan akkor volt már rá példa hogy az állam kincstár is mondott efy dátumot nekem és közben az előző héten megkaptuk akkor is. Tehát a dátum amit írnak nem 100%-os. Nem kizárt hogy reggel már lesz ezis meg azis. További szép napot kívánok mindenkinek.
Okes,csak a hîradóba azt mondták h mától hordják.
További ajánlott fórumok: