Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Azért nem emelték, mert üres a kassza. Meg azért, mert ez egy támogatás, ami azt jelenti hogy kis kiegészítés a gyerek eltartásához, nem pedig azt, hogy ebből kell felnevelni egy gyereket.
Megértem a gondotokat, de butaságokat ne írjatok.
A csp pótlék, a gyes meg segély, nem pedig az a neve, hogy gyerekfelnevelő fizetés....
Hmvhely nincs,majd hétfő-kedd.Csak arra lennék kíváncsi miért nem kaptuk meg időben?A másik a törvény kimondja minden hó 3-ig a számlán kell lenni.
Az első gyerekem 2003-ban született a második 2010-ben a gyesem 2010.elején 25.750,- most 25.050,- FT.arra lennék kíváncsi mikor lesz a csp és gyes,főállású anyasági értékálló,mikor kapunk 6% kiegészítést,mikor lesz értékálló a mi pénzünk is?Vagy Mi semmit nem érünk,mert a jövő nemzedékeit a gyerekeinket neveljük!!!
Akkor így írd.Mert így úgy jött le,mintha itt mindenki hazudna.De hagyjuk.
Nem tudom,hogy abban a megyében milyen arányban kaptak,de volt,aki igen,legalábbis írtak többen erről.
Ma itt Egerben is nagyon lassan utalták át a béreket és a családi pótlékot is.
Azt mondták,hiba van a rendszerben.
Érdekes? Van aki meg kapta ,de nem mindenki.
Facebookra ezt tette ki Otp:
A mai napon többetek által is jelzett rendszerlassulás megszűnt, jelenleg valamennyi bankkártyás tranzakció zavartalanul működik. Elnézéseteket kérjük az okozott kellemetlenségekért! A problémát az okozta, hogy a családi pótlék, a nyugdíjak és a bérek a megszokottól eltérően, azonos napon kerültek kifizetésre december elején. Az OTP Bank rendszereiben a kiugróan magas számú egyidejű kifizetés feldolgozása miatt átmeneti lassulás volt tapasztalható. Emiatt a számlákra megérkezett összegek bankkártyával csak 1-2 órával a beérkezés után voltak hozzáférhetőek.
Mondom, én megkaptam.
Nem tudom mitől függ, hogy valaki megkapja e vagy sem, de szerintem attól, hogy melyik kifizető helyhez tartozik. Nem hiszem, hogy most a bankon múlik.
Múlt hónapban jártam úgy, hogy nem reggel jött, hanem délután 6 kor.
se a cibes
kártyára se otp-re nem jött semmi se utalás se a próbálkozásaim sms-e se!!!!
Én szegedi otp-s vagyok,nem jött ma 1 ft.sem.
Próbáltam pénzt felvenni,de még arról sem küldtek sms-t :S
Szóval akkor majd hétfőn.