Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Remélem a sok bankvezér is olvassa ezeket a sorokat!
Igen ma apukám kapott fogyatékosságit, én nem kaptam cspt! Szegeden lakunk.
Szabolcs -kisvárda -opt megjött!!!
Na én CIBnél még mindig nem kaptam meg a cspt, ellenben apukám az OTPnél már a fogyatékos támogatás mellé a rokkantnyugdíját is most megkapta. Egy lakásban élünk.
Most szégyen nem szégyen tőle kérek kölcsön, hogy tudjak venni kaját, hogy hétvégén tudjunk enni:((((((((
Máskor hajnal 3kor már láttam hogy van ma meg még semmi.... :( Csongrád megyében kapott már vki egyáltalán?
Sajnos ezzel mi is így vagyunk,de a kisebbik fiam még nem érti meg,miért mondom,hogy nem lehet.....:((((((((((3 éves
komárom-esztergom megye (Tát)otp-nél valaki kapott már?
Szentesiek!Erstés Valakinek megjött már?
sziasztok nekem 4 gyerekem van meg kb 100 ft a hétvégére és sehol semmi ez nagyon jó
Milyen megye és bankos vagy?
Lora12. Ebben a pillanatban érkezett meg a pénz a számlámra!! OTP- Szekszárd.
öltözünk, lesz hus az asztalon!!!!!!!!! sziasztok
az iskolánan-oviban ártatlan szemekkel kérdik a gyerekektől hogy miért alakult ki bennük a nem kép.... talán azért, mert otthon sokat hallják, hogy édesem most NEM tudja anya megvenni, válasz valami olcsóbbat. Reggel úgy mentek el, hogy ma jön anya a csp???? Igen!!!!!!!!!!!!!!!Ez volt 1/2 7-kor. Debrecen
próbáltam hívni az otp-t de folyamatosan szétkapcsol!:(
Tolna megye nincs semmi!!!ilyen lassuakat!!mindenki pénzből él!!
Sziasztok!Hát úgy látom mi is böjtölünk.3 kisgyerekkel,a legkisebb 10 hós.Örülök neki!Az utóbbi hónapokban nagyon sokat böjtölök,már alig vártam fizessenek,erre tessék......Próbálom visszafogni magam,hogy ne írjak csúnyán,de nagyon nehéz.Valami sántít a dologban,banki és mák ügyileg is.A bank nem készül fel az utalásokra,bezzeg amint rámegy a pénz a számlára,szó szerint azonnal lecsapnak rá.Veszprém megyei ,gógánfai otp-s vagyok,de semmi.Az egyenleg lekérdezés is sokáig tart,de már az előbb arra is hibát írt.Hétvégén szerettünk volna enni,na meg a miki csomikat se ártana már megvenni.:(((Szegény gyerekek................
Sziasztok!
Én még nem kaptam meg, pedig reggel 7 után szoktam, remélem délutánig rajta lesz, tankolnom kell.....meg miegymás.
Tolna megye- Szekszárd valaki?? OTP eddig semmi. Netbank müködik.
Pedig ezt teszik-és milyen jól profitálnak belőle!Egy bank még soha nem volt veszteséges.
Én mind a két alkalommal ugyanazzal a hölggyel beszéltem.
nekem se csipog!!! szabolcsi vagyok! otp
Na erről van szó-mindenki mást mond erről beszéltem ahány ügyintéző-kb annyi verzió!
:(((((((
Ezek szerint ha ők elutalták akkor a bankjaink ülnek a pénzünkön! Nyilán tőzsdéznek vele, vagy csak simán használják! Ezért nem látjuk mi a számlánkon, pedig már megérkezett! Csak használja 1-2 napot a pénzünket!! Na ezért kéne az összes bankvezért, elzavarni ebből az országból! Szórakozzanak a saját pénzükkel, ne az emberek pénzéből gazdagodjanak jogosulatlanul!!!
Látod nekem azt mondta,hogy ma utalják csak ki nekem...:-(((Barmok
Mi 9 után kaptuk az sms-t igaz Békés megye .Máskor már 7 után csipog a telefon.
Somogy megye OTP rajta van!
További ajánlott fórumok: