Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Nem tudom de engem nem érdekel ki hányszor regisztrál,vagy regisztrált,de jut eszembe neked nincs más dolgod?
Sokan vannak itt akik nem első regesek..Nem feltétlenül magamra gondoltam.
Tehát te sem most vagy itt először.....
Szegény.:))) sok ember emlékeztet engem m is valakire de hát ez van:DD
Nagyon emlékeztetsz valakire innen a Hoxáról...De nem bírtam szegényt!!!
Ezektől a röhögő izéktől én is hülyét kapok.Mi a francnak minden hozzászólás végére odatenni?
Bocsánat könytárbolinternetezek és ingyenesen.ennyi
Jah persze ingyen net 1 ft teló! Az kb havi 10e csak a telefon és az előfizetés!Nos akinek havi szinten van ennyi pénze csak erre azt nem tudom sajnálni!Ha van pénzem veszek kp 1 telót és töltöm ha futja rá!
Röhögjél, nekem tök mindegy, csak ne csodálkozz, hogy komplett idiótának vagy nézve.
Mert nem vagyok begyepesedett vénasszony az élet szép és a kedvem is jó és hadd röhögjek már.:))))))))))
A szaros feltöltőkártyás 1 ft-os telefonhoz is van ingyen net. Feleslegesen ekkora a szád.
Amúgy elárulod minek röhögsz tartalomtól függetlenül minden hozzászólás végén, mint egy eszetlen?
Meg érdekes nincs gyertyára pénzed de netre telik..:DDDDDDDDDDD
Ne hari....mi is albiban lakunk,és van mécsesünk..ja,és van 1 tartós beteg gyerek is,akinek a közgyógyán ülnek 4.hónapja ami azt jelenti plusz 14 ezer havonta a gyógyszerkiadás....
A tüntetés úgy jön ide,hogy a netadóról van szó....gondolom aki ide ír,mindenkit érinteni fog egyrészt....mésrészt aki enélkül sem tudja beosztani a pénzét,mi lesz januártól?le kell mondani a netet slussz.....egyébként ezt a fórumot cseppet sem sajnálnám,mert unalmas minden hónapban papagájt játszani a sok értetlen embernek..lásd ezt a hónapot mi megy itt....
Ha így van, ha nincs így, nem értem, hogy mivel különbözik az ehavi csp-ból elvenni a gyertya árát, mint egy másik haviból, de mindegy.
Másnak is van albérlete vagy hitele, gyerekei is, úgyhogy nem tudom, hogy jön ide az állandóan, hogy te albérletben neveled a három gyereked munkanélküliként, gyerektartásból meg családi pótlékból. Mindenki megoldja a saját felelősségét és baját. Csak nem mindenki részletezi.
Majd ha lesz időm elhiszem, még ha havonta 50-vagy 100 ft teszel el már most futja lenne gyertyára is.:)))))
Képzeld nincs még száz forintom sem de neked van örülj a negyvenezres albélet mellett nem megy.Anita
Igen de itt lehet moderálni szabályozni. Mondjuk nekem spec.mindegy ha ez a fórum megszűnik, de ahogy látom, azért vannak sokan akik innen kapnak hasznos információkat
Ragaszkodik , csak az a baj , h már mindenhol ott van , óvodától-templomig !
Én sem értem hogy jön ide a politika meg a tűntetés.Sokan sajnálnák szerintem ha meg lenne szüntetve az oldal
Ha sokáig folytatjátok akkor Hoxa beszünteti ezt a fórumot, mert ahhoz eddig ragaszkodott, hogy politikamentes legyen
Mit lehetne ehhez szólni?Azt állítják nem minket fog terhelni,de hiszem ha látom.
Most ébredeznek az emberek...
A közösségi oldalon szólt hozzá valaki.Ugy néztem ő pesti
További ajánlott fórumok: