Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Az itt az igazán nagy baj, hogy az embereket rászoktatták erre az előbb utalásra, mert néhány alkalommal megtették. Ez 20 éve vagy 10 éve, de akár 5 éve sem volt így!!! Mindig kiszámítható volt az utalás. Nekünk meg igenis be kell látni, hogy az saját magunknak sem jó ha előbb utalnak, mert sajna előbb el is fogy :(
ha minden igaz...akkor tényleg csak húsvét után, és nem előtte.
sziasztok..
Sokak mondanak megint minden félét.Nehéz ki igazodni, hogy akkor mi is van valójában.Ez Csongrád megye-Szeged.A többit nem tudom, de szerintem minden hol ugyan ez:
Tisztelt Ügyfelünk!
A Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási Ügyfélszolgálatára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni.
A fentiek alapján a 2016. március hónapra járó családtámogatási ellátás 2016. április 01-én kerül kiutalásra. Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 napon belül történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.
Énis irtam...a válasz is megjőtt..
Sziasztok.írtam a kirmanyhivatalnak mert látom itt csak vita van holnap kiderül mikor lesz 1.vagy 4-én .
Te már csak tudod! Mit csalózol, meg link orvosozol itt nekem?Elmondanám,hogy 21 éves a fiam.Soha nem csaltunk, bár ne kaptuk volna a támogatásokat, mert akkor nem rándult volna görcsbe a gyomrom minden egyes köhintésénél.
Ennyi
Koccolj te....
Te nagyon rég neveltél beteg gyereket és azóta nagyon beszigoritották....szóval már nagyon nem úgy mennek a dolgok mint akár 3éve...
Ês tudod sokat melóztunk h ne vegyêk el a támogatásokat...csak tudod a pont a sok csaló ês link orvosok miatt van igy....bocs
Nem muszáj utálatosnak lenni.Képzeld értem amit leírnak! Egyébként én sem tudhatom ,"csak" 18 évig neveltem súlyosan asztmás gyermeket, aki volt olyan év, hogy 14-szer volt kórházban.Egyébként meg tudod mit? Nem Neked írtam,le lehet koccolni.
Nem baj, mert oda van írva, hogy frissítve.
Nem egészen így van de mindegy. Majd elsején rájön mindenki.
Bocs ezt nem ide akartam irni.
Fht-t tudja valaki mikor lesz.?
Nem 31-én utalják mindkettőt én is azt kapom kártyára és egyűtt szoktam megkapni, nem külön. Ami azt jelenti 1-én lesz mindkettő!
Gyesről tudni,hogy az is előbb jön?????
A gyerektartást a kormányhivatal utalja,minden hónap 3 ig kell,hogy megkapjam,ha 3. szombat vagy vasárnapra esik akkor hamarabb kapom meg tehát most 31.-én fogom és szerintem a családi is hamarabb fog jönni.
nem baj hogy amit belinkeltél 2015-ös dolog? meg annak az oldalnak azt sem hiszem él amit kérdez,,
1-én utalnak 4-én tudod levenni számláról.
1 én utalnak majd 4 én kapja mindenki törődjetek már bele nem jön előbb és kész.
Hiába minden..ugysem hiszik el...itt már eldöntötték hogy előbb jön....
1-jén rajta lesz számlán a családi pótlék?
Én már nem mondok semmit...mindenki azt hisz amit akar...aki tudja amit tudni kell az nyilván nem fog pofára esni.....
Sziasztok. Egy kérdés, Elöbb szokott jönni a gyerektartás mint a családi! Erről tud valaki valamit mikor kapjuk meg? Ebböl nem szeretnék vitát és veszekedést inditani! Aki tud valami biztosat kérem írjon! Elöre is köszönöm!
Gyest is ki utaljàk előbb?
úgy hallottam húsvét előtt kikűldik ez igaz?
Ez igy igaz. Nekem is mondták B.A.Z megyébe miskolcon. 31-én utalnak és 1-én a kártyán lesz. a postai uton meg kedden, szerdán lesz.
Szövegértês.....senki nem irta h háziorvos tölti ki....töle is kell anamnezis utolso 3hónapról....pulmos dönt egyêb vizsgálatok után kitölti e...na de én ezt nem tudhatom....csak8 êve nevelek súlyos asztmás gyereket...
Hozzáteszem van olyan pulmos is aki látatlanba is kitölti a papirt...tőlünk 10km-re....de forduljon fel az ilyen orvos...mi utazunk jó sokat az orvosunkhoz mert nem link és tényleg csak indokolt esetben tölti ki a papirt..
Nekünk minden esetben a pulmonológus töltötte ki.Háziorvos alapból nem töltheti ki mert nincs kórházi pecsétje.Csak saját tapasztalataimat írtam le, az én fiam sajnos igen súlyos asztmás volt.
Gyesről tud valaki valamit?
További ajánlott fórumok: