Mikor kívánod legjobban a szexet? (beszélgetés)
18 éves lány vagyok
normális, h néha csak úgy rámjön a "szexelhetnék"?
párom szerencsére mindig kívánja, és sokszor már attól is kívánom, h látom, ő mennyire kívánja :D
Én reggel , olyan délkörül , este meg nagyon
:-)
Igen, szoktunk összebújni is, ölelkezni is, együtt vacsorázni is. S mindezt összesűrítve két napba. Nem egyszerű dolog. Nem is kívánom ezt neked. Pedig akkor megértenéd.
Ez nem csupán "izélés", ebben minden benne van; a kimondatlan szavak, minden érzelem, amire nincs időnk, a szeretet, a megbecsülés, a vágy, az idő amit nem együtt töltöttünk el, azok a séták, a vacsorák, az összebújás, amit mind-mind elszalasztottunk hétfőtől péntekig...
Az "izélés"-ről nekem egészen más szituáció jut az eszembe... Ha két ember igazán szereti egymást, akkor nem egyszerűen csak "izélnek."
Ja, még annyit tennék hozzá, hogy nekem pl. most hétfőn hajnalban ment el itthonról a párom, és szombaton késő este jöhet haza. Valamikor két hétig haza sem jöhet, mert dolgozni kell... Hétfőn hajnalban pedig ismét elutazik dolgozni. Ezért is olyan nehéz mindent csinálni ebben a másfél napban. Miért ne szeretkeznénk inkább egy séta helyett?;)
Nincs közöm hozzá, mit csinál más. Én csak leírtam, hogy én hogy látom.
Szerintem teljesen természetes, ha az ember valamihez hozzászól, akkor valami olyat mondjon, amivel Ő maga is egyetért.
Nem vagyok irigy, véletlenül sem... Nekem nem ez a dolog a legfontosabb egy kapcsolatban. Lehet, hogy ez gáz, de ez az én látásmódom. Ennyi.
akkor miért zavar, ha más többször csinálja vajon?
lehet, hogy mégis.
eléggé önigazolás szagúak a hzs.-eid, és nemcsak most ebben a témában.
Együtt beszélgetni, vagy sétálni (akár este), vagy vacsorázni, vagy együtt főzni, csak átölelni a másikat, akár híradónézés közben... X-D Ez egyik sem extra.
Az persze más, ha 2 fél ritkán tud találkozni. Nem is arról beszélek. (Mondjuk akkor sem gondolom, hogy amíg X dolgozik, Y munka közben csak Z-re és a vele való izélésre bír gondolni, és fordítva. :-P)
Nem tudom, én magamból kiindulva... Hát... Csomó más dolgon is tudok gondolkozni, nem jár folyton ezen az agyam. :-P
A vége elég hülyén sikerült, tehát a mondanivalóm lényege:
hat év után te is összetennéd a két kezed, ha a párod még mindig ilyen hévvel kívánna téged. Biztosan nem utasítanád el a közeledését, hiszen csak ezen a két napon tudtok együtt lenni.
Közben telefonom volt, ez zavart meg...:D
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Hiányérzet az életedben
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Ha nagyon kívánod a szexet, de a pároddal fasírtba vagytok...
- Vannak olyan pillanataid, amikor kívánod a szexet, de valahogy nem tudsz feloldódni?