Mik a vágyaid? (beszélgetés)
Inkább célok.Nyugi,minden téren,a friss asszonyka lányom boldogsága,meg persze az enyém is,és a munkahelyemre még vagy 20 évig ilyen jó érzéssel menjek, meg még van egy pár...
Hu összefoglalva!Itt elöttem már minden le lett írva!!!
Biztosan teljesül az összes vágyad,nagyon szépen irtad!!!Én drukkolok neked!!!Babcy
Nyugalmat szeretnék és egy szerető embert, aki elfogadja a 2 manómat. Befejezni minél hamarabb a válási procedúrát és boldog gyermekkort a kicsikéimnek. Tanulhassak újra és utána találjak egy megfelelő munkahelyet, olyat, ami összeegyeztethető 2 gyermekkel. EZ MINDEN VÁGYAM
nekem az hogy végre legyen egy egészséges kisbabám és hogy a párom legyen mindig ilyen amilyen velem volt idáig:))))))
Édesanya szeretnék lenni, ez minden vágyam!
Hogy végre együtt tudjunk élni /lakni/ a Kedvesemmel! Ha ez megvolna, akkor senkivel nem cserélnék a világon !!!
Hogy megtaláljam azt a férfit, aki megbecsül, aki mellett boldogan élhetek, és nem kell attól tartanom, hogy esetleg megcsal..
(Papucsok kíméljenek, azt a lábamon szeretem hordani..:D)
Együtt már minden könnyebb lenne..
kevesebb legyen az orok elegedetlen
Hogy a környezetemben lévő ember mindegyike boldog, kiegyensúlyozott, egészséges és megelégedett legyen.
Hogy az orvosok vegre a szemembe mondjak mi a bajom ,ne csak a fejuk csovaljak.
Nagyon sok van, de jelen pillanatban az, hogy a kiszemeltemmel boldogok lehessünk :$
Ha én azt felsorolnám! :D:D
Hűha!Soroljam?
Inkább nem....
az én vágyam:
EGÉSZSÉG!!!!!
Ha egészség van minden van!
legyen már vége ennek a 3évnek...és költözzünk össze véégre a barátommal...és legyen egy nyugodtt családunk!!
Vágyak? Badarság.
Célok kellenek, meg energia hogy elérjem őket.
A legnagyobb vágyam, hogy a kisbabám egészségesnek szülessen.
Az, hogy a Kedvesem visszataláljon hozzám és hogy nagyon boldogan élhessünk...
Nehéz egyedül a pocaklakóval:(
Mindenképp a pénz azáltal megvan oldva sokminden.
jellenleg csak annyi ,hogy parnara rakjam a fejem.Holnap eszembe jutt a tobbi. Erdekes modon mar reg nem gondolkozzom rajtta. Reg csak teszem a dollgom egyiket a masik uttan
Én jó vagyok így ahogy vagyok.
Egyetlen vágyam van, a gyerekeim legyenek boldogok, alakuljon az életük úgy, ahogy ők szeretnék.
Hogy nagyon sokaig eljek meg boldogan a csaladommal!
Ojan munkam legyem amit szeretek!
Meg vagy ket babat is nagyon szeretnek :-))!
De az a lenyeg hogy boldog legyek!!!
A vágyaim olyan dolgok, amiket szeretnék elérni, vagy megtartani...tehát célok :)
- Hogy olyan munkám legyen amit szeretek
- Hogy feltaláljam azt amit fel szeretnék találni
- Hogy boldog, szerető emberek vegyenek körül
- Hogy újra hokizhassak
- Hogy megbecsüljenek
- hogy elmenjek európán kívülre
Én örökké boldogságot
egészséget,szerelmet akarok.
Jó egy picoló sikert :)
egy egész hoxa nem lenne elég,hogy le írjam:ODDDDD
Nálam az egészség van az első helyen...aztán a többi
Egész életemben boldog, sikeres és egészséges legyek és a családom is :O)