Mik a vágyaid? (beszélgetés)
Most nem aludhatsz!!!! Fórumoznod kell :O))))))
Most az egyetlen vágyam néhány óra alvás:))
Na ez most durva lesz: azt szeretnem ,hogy anyosom a labarol halljon meg, ne fekudjon, vagy ha igen ne evekig.
Hát lassan lassan....de sok mindent...:D
En tavaly karacsonyba megettem 4 dobboz kremes sutit egyedul az ugy erdekebe, mar nagyon elegem volt belolle de hizzni akrttam. Akkor felvettem 2 kg , azotta folyamatossan hizzok, 50 rol olyan 56ra tornazttam fe maggam. Most mar jo lesz leallni , mert bajok lesznek
Koszonom , megkapttam. Te mit szeretnel?
Rendben megbeszéltük. Amint a csigalépcsőnél tartok szólok neked!! és igyekezni fogok a lszt készítéssel!!!:):)
"Ha akarsz valamit,az egész Mindenség összefog, hogy elérd!"
Most csak egy olelesre vagyom
Ha glod,segitek az épitésén,van gyakorlatom,igazán helyes csigalépcsőket gyártok le,ha kell...Amúgy
per pill én NAGYON szeretnék hizni,úgyhogy kivánom Neked azt a szélmalmot,mert kell a péksütihez való!!!Pusz.
bocsi..ez a kis laptop az agyamra megy:) szóval a kimaradt betűket add hozzá:)
Nem vagyok ekenődve..hiszen tud, hogy ez is valamiért VAN:)Egyik oldalról evesznek, a másikon valami úton-módon visszadják..az élet már csak ilyen:)
Hát igen. Akkor nehezebb. :O(
A papír itt is megvan, de sajna se munkahelye, se vagyna..úgyhogy ez nehéz lesz..azért köszi:)
Hát nekem sikerült az illetővel papírt iratnom, amikor már háromnegyedéve nem adta meg, amit egy napra kért kölcsön :O)))
Drukkolok neked is :O)))
Jó Neked! :) Nem tudom, h mi megkapjuk-e...majdnem egy milla..200 híjján :) de csak pozitívan, ugye Csabám?:)
Na a második részt most eszembe juttatad. Nekem bár a bíróság intézi. Persze nekem nem nagy összeg, de most jól fog jönni. (valszeg részletekben) :O)))
Hmmm...a gyerekeim érjenek révbe...(ami már közeleg) és kapjam vissza a kölcsönadott lóvénkat :) Teljes lesz a gyönyör!:)
Az a vágyam, hogy minden pontosan ilyen ütemben fejlődjön tovább, ahogy most elkezdett :O)))
.
[link]
Na ettol tenleg 100-ra megy a kedvem. Kezzem , labbam jar
:))
Lehet velem van a baj,mert én mindkettőre szavaznék...) rózsa,torta....és még egy valami,de az titok...)
Az enyem hozz elleg gyakran viragot, teaba valot
:))))
Ez jó:))))
De legalább megpróbálta..)
Ha 10 -szer is kikiabalod. Csak egy tortenet: Mondoma dragamnak(tobbszori szemre hanyas uttan)
Vasarnap van . Megfozhetned te is a kavet.
Erre az en dragam belle teszi a vizet a kavefozobe es megfozi kave nelkul:))
Egy ehető rózsa? Mondjuk marcipán?
:O))))
Nem kell megijedni. :O)))
Ha kiderül, hogy pszichopta vagy, akkor majd szólj, hogy tudjam :O)))))
Nyugi, nincs benne olyan, amitől félned kellene.
mondok egy kérdést:
Mi szeretnél inkább lenni
1. Virágárús lány
2. Vonat vezető