Miért vállal babát, aki anyagilag mélyponton van? (beszélgetés)
Este nem ezt írtam? Idézek, a többi törölve lett:
"Mondjuk, az nem volt szép tőletek, hogy látatlanban egy olyan kislány mellé álltatok, akivelk szemben az egész osztály ott volt, és nem a pénze miatt, hanem a természete miatt."
Mit is írtam este? Ne vakdalkozz, inkább olvass vissza!
Nem is tudom hogy képzeled. Már le kellett volna cserélni.
:)
Jó, majd szólok a gyereknek is, hogy 6 évesen, amikor barátot választ, gondolja ezt végig.
Még egyszer: a barátválasztásnak és a gyerekvállalásnak semmi köze egymáshoz. Sehol, semmilyen szinten.
Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ezeket gondolod, vagy csak tesztelsz minket.
Istenem, komolyan, halálosan fárasztó vagy...
Engem senki nem akar rávenni semmiféle márkás cuccra, semmilyen Gucci és egyéb szarságokra.
Az, hogy megjegyzi, hogy frissíteni kéne a ruhatáramon, engem nem zavar.
Gondolom, a te barátaid nem mondják neked, hogy szarul áll egy gönc rajtad, mert te azonnal lemorzsolod őket....
Én a vérvételre gondoltam.
Tavaly még, amikor a kisfiammal voltam várandós, támogatta a tb, most már nem.
Van ahol 15-18ezerbe és van, ahol 25 ezer forintba is kerül.
Nyilván nem 100%-os, de ha esetleg nem csináltatnám meg és úgy születne egy beteg babám, életem végéig gyűlölném magam, amiért sajnáltam azt a pénzt "kidobni az ablakon" .
Ilyen kedveset sem mondtak még nekem....:)))))
Felvidítottál!
Az ember többnyire azokkal barátkozik, akik anyagilag, gondolkodásban, felfogásban és élethelyzetben hasonlóak, mint Ő maga.
Nem azért mert mindenki sznob, vagy fennhordja az orrát, hanem, mert hasonló hasonlót vonz-eltérő élethelyzetekkel az emberek hosszútávon nem tudnak mit kezdeni.
További ajánlott fórumok:
- 40 körül babát vállalók
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Babát vállalni ebben a világban?
- Mikor érdemes babát vállalni?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Félállású vállalkozóit szeretnék...mennyire kockázatos anyagilag?