Miért utál a barátom anyukája? (beszélgetés)
Ha egyik sem mond semmit, mert az fontos hogy ha gond van közted és a jövendő anyósod között, akkor ezt ketten, egymás között, beszéljétek meg.
TAlán elsősorban az lehet a amma baja, hogy felnőtt a fia, már a párjával beszél meg mindent és nem vele.
A másik eshetőség, hogy talált a fiának egy gazdag lányt, de ő téged választott inkább.
Ezt csak az anyuka tudná megmondani.
Face to face?
Barátommal majdnem 2 éve alkotunk egy párt, eleinte nem is volt gond úgy 1 évig, aztán a párom összeveszett az anyukájával, majd ő vasárnap este mondta hogy takarodjon a házából a barátnőjével(azaz velem együtt)
Aztán amikor összeszedtem a holmim és felöltöztem hozzámszólva azt mondta, hogy amióta velem van a barátom, azóta teljesen más.
Kiérve a kapun meg kidobta az egyik holmim.
Köpnyi nyelni nem tudtam, mert abban a tudatban voltam, hogy kedvel engem, hívott a Balatonra, közös ebédekre, normálisan elbeszélgettünk.
Szerintetek mi állhat a háttérben? Sajnos a barátom erről nem mond semmit, annyira meg a fülét sem szeretném ezzel rágni,mert ami történt az megtörtént, nem tehet róla de engem nagyon zavar, ugyanis senkivel sem szeretek haragban lenni.
Nem is vagyok az a típus, aki valakit valaki ellen uszítson, békepárti vagyok, sosem szóltam bele az ügyeibe. Őszintén szólva nagyon bánt a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, ha a baba az anyukájával alszik éjjelente?
- Miért ilyen a barátom?
- A férjem és az anyukája
- Mit tegyek, hogy a skype beszélgetésnél ne legyen ott a párom anyukája?
- Mit kezdjek a 10 éves kislányom szívszorító levelével, amiben arról ír, hogy miért nem szeret az anyukájánál élni?
- A barátom és a testvérem utálják egymást.