Miért nincs védőnő szak levelezőn, vagy estin? (tudásbázis)
jó éjt!!!!!!!!!!!!!
és akard megcsinálni, akkor ok lesz.....
ja, mellesleg szerezz majd egy barátnőt, aki aláírja a jelenléti ívet helyetted........ :)))))))))))))))))
Nem mert, Novemberben született meg Bobó, így majd csak j9övőre.
Babszi (Ő a nagy) mellől mikor 8 hónapos volt elmentem nappalira 2 éves képzésre és rossz volt, nem otthon lenni vele és "babázni".
aha
nem kell bejárni az elméleti órákra, csak zh-k meg a vizsga érint.
hidd el, hogy egy kis szervezéssel és rengeteg kitartással megoldható.....
sziasztok....
én tavaly végeztem nappalin védőnőként 29 évesen...........
nagyobbik fiam 10 hónapos volt amikor felvételiztem.
de már két kisfiúval diplomáztam...............
gyönyörű szakma, imádom!
kérj egyéni tanrendet, úgy megoldható
sziasztok
Ne add fel a keresgélést!
Van más amit nagyon szívesen csinálnál?
először legyen meg a 10 pont! de szeretnék nagyon!
más szakokat is megnézek vésztartaléknak,,de a vágyam ez.
Köszönöm szépen!
Egyébként Én is Védőnői szakra szerettem volna jelentkezni, de 10 pontom hiányzik, bár nálunk is van 2 gyerek , de meg tudnám oldani a bejárást, minden nap!
Most megpróbálom letenni az emelt szintű bioszt plusszba, nem gondoltam volna, hogy újra fogok érettségizni, egyszer már olyan jó volt letudni!
Ennek a témának már én is utána néztem. Mert egy szép nap rájöttem, hogy tök jó védőnő lennék :DDD
De elszomorodtam, hogy nem lehet. Két gyerek mellett meg minden nap bejárni lehetetlen :((
Jó kérdés...
Hát,sajnálom.:(
További ajánlott fórumok:
- Szociális munkás képzés levelezőn - hová érdemes?
- Szerintetek sokat veszt az, aki levelezőn tanul főiskolán/egyetemen és nem nappalin? Vagy aki egyáltalán nem megy továbbtanulni?
- Óvónő képzés levelezőn hol van ami jó is? Kell középfokú nyelvvizsga hozzá? Vagy legyek inkább dajka?
- Szülésznő képzés levelezőn! Érdekelne minden információ. 2 gyerek és munka mellett csinálnám.
- Munka mellett érdemes elkezdeni a főiskolát levelezőn?
- Nincs itt valaki köztetek, aki jelentkezett a HPFK, csecsemő és kisgyermek gondozó szakára, levelezőn?