Miért nem kellek neki? (beszélgetés)
Szerintem a testi bántalmazásra egy indok lehet, önvédelem.
A gyakoribb indok a tahóság, erőfölénnyel társulva. Az ilyen szubhumán izék nagyon vigyáznak, nehogy erősebbel kezdjenek.
Értettem! Na, csá!
Egyelőre.
Rám biztos nem igaz, mert én vagyok saját magam főnöke, nekem senki sem dirigál.
És a támadásaitok ellen is megvédem magam.
Konkrétan ezt írta. Ő hozta fel a példát, hogy valamelyik VV szereplő arcon rúgott egy csajt. Rákérdezésre, hogy szerinte mi indokolhat ilyet, az egyik példája a megcsalás volt.
Ezzel is egyetértesz?
Kérem a Jóistent, hogy tartson távol engem attól, hogy itt én is belemenjek a vitákba, mert ez borzasztó!
A hölgy (a választékos stílusom...) akiről írt sokféle gazemberséget megcsinált különböző emberekkel, amiért volt aki meg is verte. Én sem vernék nőt. Bár nem tudom, nem lenne-e mégis egy határ... Hogy reagál egy ember kívülállóként? Hát, hogy megérdemelte! Kárörömet is érez. Én is éreznék! Egy szemét nő esetében?? Hát naná!
Hát aztán ebből indult ki a rétestészta! Lényegében ő sem pártolja az erőszakot. Én így látom.
Ők nem tudnak leállni látod, mindig bele kell rúgniuk a másikba, mert éppen ahhoz van kedvük.
Itt persze, hogy nagy a szájuk, de ha holnap bemennek a munkahelyükre, akkor ott bezzeg behúzzák a fülüket-farkukat, ott nem mernek így viselkedni.
Ő írta, hogy tiszteli a nőket. Soha, sehol nem írtam, hogy tisztelni kell a nőket, öregeket, csak azért, mert nők vagy öregek.
Ezzel neki összefér megcsalásért arcon rúgni egy nőt. Gratulálok.
Igazad van, nem is értik, meg nem is akarják megérteni, amiket írok, de ez legyen csak az ő bajuk akkor.
Attól én még ugyanaz maradok, mint eddig, ők csak még jobban megerősítenek engem abban a hitemben, hogy ilyen maradjak, amilyen vagyok, és ne olyan legyek, amilyenek ők.
Én annyira elszántan nem is kerestem társat sosem.
Van aki 70 évesen találja meg élete párját, szóval azért pár % esélyem még csak van nekem is erre. :)
Hát, csodálom a kitartásod! Szélmalomharcot vívsz. Vagy nem értik vagy NEM AKARJÁK érteni, hogy miről írsz.
Ezen a topikon egyszerre lehet sírni és nevetni!
Extrém és nem is idevaló, de eszembe jutott: Vajon mit érdemelt volna (már meghalt) Polcz Erika, Szita Bence gyilkosa. Biztosan tiszteletet, mert nő volt...
Ahogy te is találtál társat, ugye?
Ő még tehet érte, hogy a negyvenes éveiben ne legyen megkeseredett izé, neked már késő.
Jó hát egy próbát megér ez a hely is, sosem lehet tudni.
Én is találtam már itt normális beszélgetőtársakat. Nem könnyű, de néha összejöhet az is.
Lehet, hogy sok nőnek nem, de valamennyinek biztos igen, már "csak" meg kéne találnia őket.
Nekem nincs gondom a szövegértelmezéssel, annál inkább nektek.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem én kellek neki?
- Terhesen nem kellek neki...
- Kellek én neki?
- Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem
- Miért keres mégis, ha minden veszekedés alkalmával azt vágja a fejemhez, hogy nem kellek neki?
- Hogy tegyem túl magamat azon, hogy nem kellek neki?