Miért nem kellek neki? (beszélgetés)
Nem zavarnak az ügyes trollok, de most túltolta.
21 éves, és Koós a nagy humorista 😀
Troll vagy. Ugye?
Szerintem próbálkozz 50 feletti hölgyeknél, ők biztos értékelni fognak.
Szerintem neked van humorod 🙂
A tévében az Agymenők megy, Leonard bénázása valahogy ezt a fórumot idézi 🙂
Hogy én is mennyit nyavajogtam! Mondom, ez a koma tökre tükörképem! Azt hiszem, ezen úgy hírtelem nem lehet változtatni, persze lehet erőltetni, de igazából ki kell nőni!
Mindenkitől elnézést kérek, túl sokat szerepeltem itt!
Mindenkinek Boldog új évet kívánok!
(Azért még visszanézek...)
Most irigykedem 🙂
A Paddy... t ismerem, szeretem is.
Coming out: régi kedvenc az Alvin és a mókusok..
De olyan nőt meg te nem akarsz.
Szóval min tudtatok együtt nevetni?
Ez az én ízlésemnek nem igazán, viszont az ír zenének nagy kedvelője vagyok! Ahogy olvasom a Firkin a punk kategóriában van. Hasonló a Paddy and the Rats, több koncertjén is voltam vénségemre! Több évvel ezelőtt egy nyáron BP-en koncertezett a Dropkick Murphys! Ott voltam! Ha nem restelled, keress rá a youtube-on, szerintem minden számuk jó! Eldicsekszem, mint egy gyerek, hogy a The Dirty Glass című dalukban éneklő Liza Graves ismerősöm a Facebookon. (Ez sem nagy ügy. Minden rajongót visszajelől (valaki :D ))
Ja és voltam Írországban kocsmában! Csodálatos!!
Az udvariasság rendben van, én is megköszönöm az ilyen gesztusokat, de ő kifejezetten modorosnak tűnik nekem. Aztán persze lehet valakinek ez jön be.
Arra például kíváncsi lennék, miken tudtak együtt nevetni, vagy Lászlónak milyen a humora, mert most nem igazán jött át.
Ezt hallgatva szabályosan borzongok 🙂
De bulihoz szeretem a Firkint, a Magna Cum Laudét, és még jó néhányat 🙂
Biztos ez is olyan dolog, hogy rá kell érezni, melyik nővel (hogyan is fogalmazzak?) hogyan kell viselkedni.
Nem tudom, hogy manapság szokás-e kabátot felsegíteni a nőkre? Én szoktam! Hihetetlen, mennyire tudják értékelni! Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem én kellek neki?
- Terhesen nem kellek neki...
- Kellek én neki?
- Mikor vele vagyok, úgy érzem nagyon szeretem, érzem, hogy kellek neki, de mikor külön vagyunk nem érzem, hogy törődne velem
- Miért keres mégis, ha minden veszekedés alkalmával azt vágja a fejemhez, hogy nem kellek neki?
- Hogy tegyem túl magamat azon, hogy nem kellek neki?