Miért nem értékel semmit a párom, amit teszek érte? (beszélgetés)
és ő mivel jár a kedvedben?
elvisz moziba, vacsorázni?
Te kinyalod a seggét ő meg beléd rúg...
Miért hagyod?Állj oda és közöld hogy ne legyen ilyen tuskó!
Nem szeret.
Lépj tovább!
Sziasztok!
Első komolyabb kapcsolat az életemben, másfél éve tart. Voltak és vannak is súrlódások, de kitartunk egymás mellett. Már elszállt az a nagyon rózsaszín köd, ami az elején volt, így látom már hibáit én is. Ami pedig engem nagyon zavar közöljük az az, hogy úgy érzem, nem értékel semmit, amit teszek érte, viszont a negatív dolgokat sokáig felemlegeti.
Pl. sosem dicsér engem. Ezt nem a külsőmre értem, hanem olyan dolgokra, mint pl. megajándékozom valamivel, amire tudom, hogy nagyon régóta vágyott, egy nagyon fáradt nap után is a kedvencét főzöm, újítok intim téren, egy fárasztó hét után mindent ágyba viszek neki... És úgy érzem, semmi hála. Viszont mikor rosszat teszek, mint egy kis hiszti vagy egy csipkelődés azt nagyon sokáig felemelgeti, hibámként elkönyveli és felhozza. Miért van ez? :( Változhat még?
További ajánlott fórumok:
- Miért nem értékelik a gyerekek egy része a kaját?
- Na szép?! Semmit sem kapok az államtól, mert 1000 Ft-tal többet keres a párom, 61 ezret és 4 főnél 89 ezernek kell lennie családival együtt?
- Nem teszek semmit a fogyásom érdekében,pedig már az...
- Hogyan tudassam a párommal (tettekkel), hogy ha nem változik én sem teszek semmit, és már nem könyörgök?
- Letelt a gyesem, de mert a párom 80 ezret keres, ezért nem kaphatok semmit VAGY igen?
- Soha többè nem csalom meg a páromat. Semmit nem bántam meg...