Miért mosod külön a babacuccokat? (beszélgetés)
Hát nekem három gyerekem van, és világ életemben több cicám is volt. :)
Minden okoz manapság már mindent. Ha valaki próbálja kiszűrni, belehülyül.
Talán, ha úgy állnának az emberek hozzá, hogy semmitől nem lesz semmi bajuk, lehet, hogy azt vonzza be, nem azt, hogy húúú, ettől én beteg leszek. Na, akkor tuti, hogy az lesz.
Nálam ez működik. Még sosem volt semmi bajom semmitől, de a gyerekeimnek sem. A max betegség a torokgyulladás mind a háromnál.
Sziasztok!
Szerintem szuper jó a kérdés, és ahogy látom "értelmes" magyarázatot senki nem tud adni rá. Ennek ellenére én is külön mostam, kb fél éves koráig, igaz addig külön mosószerrel és öblítővel, mint a miénket. Aztán már hozzátettem a miénkhez. Az én párom cukrász, így az Ő cuccait mosom külön :)) (mármint a melósat)
De most hogy így elgondolkodtam rajta, koszosan persze undi ha összerakod a cuccokat, de a mosógépben minden tiszta lesz. Ami meg 60 fokon nem döglik ki, az úgyis megfertőzne ha külön mosnánk nem?
A macskaszőr meddőséget is okozhat.
Akkor én inkább a kutyával nyalakodom :D:
Sztem azzal termeljük ki a sok allergiás gyereket, hogy próbálunk majdnem steril környezetet biztosítani számukra.
Régen nem volt ennyi allergiás gyerek-felnőtt. (jó, tudom, megváltozott rengeteg körülmény)
De könyörgöm, ha nem szoktatjuk a gyerekeket a bacilusokhoz (nem azt mondom, hogy egye meg a tyúxart, hanem normális mértékben értem), akkor az immunrendszere teljesen védtelen lesz majd.
Szóval szerintem manapság nagyon sokan átesnek a ló túloldalára ezzel a rohadt nagy sterilizálással, meg védelemmel.
Az elejen en is külön mostam. aztan meguntam mert igy is minden nap megy a mosogep, nem gyözöm magam utolerni mosasban (vasalasban sem). Talan fel eves lehetett mikor lemondtam a különmosasrol. Szin es fajta szerint ugyan ugy megy a mi cuccainkkal az ö cucca is.
Amugy barmelyik mososzer banthatja a böret az öblitö is, szoval ez nekem nem jo kifogas. A mi ruhaink meg bacilusosabbak, vagy mar nem is tudom ki mit irt meg nekem szinten hülyeseg, mar csak azert is, mert ha a mosogepben pl mindig csak 40 fokon mosol, mondvan energiatakarekos, meg nem jo a ruhaknak a magasabb höfok, stb, akkor a mosogepben több bacilus ver tanyat mint amennyit el tudsz kepzelni! a 40 fokon igen jol erzik magukat es csak szaporodnak, szaporodnak, ami aztan ramegy a szep friss illatu tiszta ruhara is...
Én azért mostam/mosom külön amiért pl.nem felnőttnek való fogkrémet használ, és felnőtt tusfürdőt;)
Mert nem az ő bőrének való
:D
de a te ruháidat sem mosod együtt a férjed munkásruhájával;)
Én is inkább a mosószer miatt mosom külön.Mostmár nem;)De nem sokára igen;)
Tehát azt feltételezem, hogy a felnőtt ruhákat nem mosom ki rendesen? De akkor ne vegyem föl a gyereket, mert hozzáér a ruhámhoz?
Szinte csak ott járok, ahol a gyerek is, tehát hasonló koszokat szedünk össze. Egyre inkább, hogy kezd mindent összefogdosni...
hetente nem árt azért kimosni:)
még ha nem is koszos, de imádom a friss illatát:)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudunk helyesen írni? -muszáJ, leSZ, külöNbség, stb.
- Miért tesz különbséget egy anya két gyereke között?
- Tönkre teszi a mosás a ruháimat akárhol mosok még a mosodákban is, miért van ez? Valaki volt már így?
- Miért tesznek különbséget a nagyszülők?
- Miért kérdezte meg a barátnőm egyik ismerőse, hogy szeretem-e a nyulat és hogy megtudom-e különböztetni a mókustól?
- 1 évig külön voltunk. Ez idő alatt lefeküdt másokkal. Miért esik ennyire rosszul?