Miért kívánom ennyire a szexet? (beszélgetés)
Nyugi. Te normális vagy szerintem, a barátnőid nem.
Élvezd ki!
Nyugi, teljesen normális! Ameddig ez miatt nem kerülnek a fontosabb dolgok háttérbe, addig semmi baj nincsen. Nálunk is a napi többszöri szex a megszokott, és van olyan hétvége amikor csak enni kelünk ki az ágyból. A legjobb stresszoldás!
Megvannak a praktikák, hogy lehet a párodból is kihozni a maximumot, aztán utána lehet hogy ő lesz már túl sok. :)
26 évesen nem csak folyton szexelni, hanem gyereket is akartam. Hormonok.
Gyereket abszolút nem akarok már, de van hogy egész nap a kefelésen jar az agyam. Csak 50-55 óra munka mellett nem tudok maszturbálni annyit, mint te.
A párom 52 volt, mikor osszejottunk, a kapcsolat elején 2-3-szor dugtunk naponta. Friss ismeretség, szerelem. Jó dolog. Ennyi.
Majd elmúlik. A két perc és legyen vége a nem normális.
Mióta vagytok együtt? És mióta van ez így?
Ha neked így jó, akkor normális.:D
Azt azért ne mondd, hogy napi 3-4 maszti után, meg két szex után szimplán szerelmes. 😀
Simán lehet hormon, mert ez akkor sem normális ha szerelmes vagyok, mint az ágyú. 🙃
Azok a fránya hormonok. 😃
Azért kívánod, mert fiatal, életerős, szerelmes nő vagy. Örülj neki. 😉
Szerencsés fickó a pasid. :)
De amúgy lehet simán csak nimfománia. Lehet egy idő után majd eltelsz a sok szextől, és kevésbé fogod igényelni, ismerek ilyen nőt, akinél így történt.
Par baratnommel beszeltem
Errol egy idosek velem ok teljesen maskepp vannam ezzel a dologgal…. Ok alig varjak hogy 2 perc alatt vegezzenek es teljesen el vannak szex nelkul is barmeddig! Ugyhogy ezert is nyitottam ezt a forumot …. Mert nem ertem sajat magam sem hogx mi van velem?! Nirmalis hogy napi 4 x magamhoz nyulok majd este a paromra maszok 😂😂 es meg mindig nem eleg …. 27 evesen hat nem tudom
További ajánlott fórumok:
- Nem kívánom a szexet
- Mennyire szereted a szexet?Hányszor vagytok együtt egy hónapban?
- Miért éppen ovulációkor és menszi alatt kívánom leginkább a szexet?
- Mikor szünik már meg az, hogy ennyire nagyon kívánom a cigit?
- Miért nem kívánom a szexet? Mit tehetek ez ellen?
- Vékonyabban miért kívánom jobban a szexet?