Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Miért nem kívánom a szexet? Mit tehetek ez ellen? fórum

Miért nem kívánom a szexet? Mit tehetek ez ellen? (tudásbázis kérdés)


1 2
2009. okt. 25. 16:53
Nem jutottak el mélyebben a dologba, a csalásba tartozik, szerintem.
31. mandy (válaszként erre: 30. - nikómikó)
2009. okt. 25. 08:53

De most megcsalt vagy nem? Mert előszőr azt írtad, hogy igen, aztán meg hogy nem feküdtek le, mert előtte észbekapott és hazament.

Amúgy elfelejteni sose fogod....esetleg megbocsátani.

2009. okt. 24. 21:51

Sziasztok Lányok!!!

Na idő közben történt egy olyan dolog amire soha, de soha nem gondoltam volna. Megcsalt a férjem! Jobban bíztam benne mint saját magamban. Szóval csütörtökön felhívott, hogy meló után bent aludhat e a kollégájánál. Tartanának egy kan bulit. Ugy voltam vele hogy hát miért ne? Hisz megbízom benne, jobban mint bárkiben a világon. Meg amúgy sem járunk nagyon sehová , had szórakozzon. Na volt is szórakozás. Hazajött hajnal 4-kor még eléggé ittasan, hogy ő megcsalt engem, de nem feküdtek le. Még előtte észbekapott és hazamenekült. Először csak nevettem holtdórosan, mondtam neki hogy csak hülyéskedik. De nem. Rá kellett jönnöm hogy nem . Ráadásul a melóhelyükön konyhalány a csaj, és mit kell mondjak elég rusnya. Ismerjük egymást a csajjal személyesen is. Szóval iszogattak és elkezdődtek a dolgok. A kolléga befüzte a konyhalány hugát, és elmentek szobára. Azt azért megemlítem hogy az illetőnek van felesége és egy egyéves babája. A gyomrom forog ha rá gondolok. Az én férjem legalább megbánta az egészet. És elémállt és bevallotta. Nagyon szarul érzi magát. Mondjuk én is. De meg is érdemli. Nem sajnálom. Az a gáz hogy az ágyban ott alszik a kisfiam, a másik babánkat meg a szívem alatt hordom. Szóval elég kaki egy helyzet. Meglepő módon nem kiakadtam, nem ordibáltam, inkább egy hatalmas nagyot csalódtam. Kicsit padlót fogtam. De mivel szüleimmel élünk nem akartam nekik mutatni az egészet szóval megjátszom hogy minden rendben előttük. Azt meg megint nem akarom, hogy az én kis szerelmem valamit is sejtsen a dologból , hogy apa és anya haragszanak. Megpróbálok erős lenni. Szeretem a férjem még mindig. NEm akarom kidobni, mert mérlegelnem kell. Adtam neki egy utolsó esélyt, de nehezen lesz elfelejtve szerintem a dolog. Sokminden közrejátszott hogy így döntöttem. Remélem nem fogom megbánni. Azt mondja hogy ő is meglepődött saját magán, meg hogy rájött hogy jobban szeret mint azt gondolta, meg hogy nem akar elveszíteni. Én sem akarom őt, de még egy ilyet nem bírnék lenyelni! MEgmondtam hogy soha, de soha tobbé nem akarok a melóhelyére bemenni, mert kitekerem annak a lotyónak a nyakát, de a kollégáénak is elég rendesen. Igazából ha szemét akarnék lenni felhívnám a feleséget, hogy mi történt, de nem akarok szétdulni egy családot. Meg csak a feleséget és a babát sajnálnám, de nagyon!

Tudom nem idevaló ez a téma, de valahol ki kellett adnom magamból. MEg hát ugye én indítottam. De akik azt mondták ezen a fórumon.hogy el fog hagyni , vagy meg fog csalni azoknak gratulálok. Örülhetnek. Itt vagyok terhesen egy tündéri kisfiúval és fel lettem szarvazva!

2009. okt. 17. 21:49
Nálam is vannak hullámvölgyek, pedig régebben kizárólag aktív voltam mindig. Nem ismertem a nemet. Most pedig előfordul, néha huzamosabb ideig is. Azután mint derült égből a villámcsapás, megint nagy kedvem van hozzá. Szerintem csak a hormonok dolgoznak így, vagy úgy.
28. Grepike (válaszként erre: 11. - nikómikó)
2009. okt. 17. 21:32
Mintha csak én írtam volna ezeket a szavakat!!! Azzal a különbséggel, hogy nálunk Maja most 4 hónapos.
2009. okt. 17. 21:21

Aranyosak vagytok!! Jól esik amiket itt irtatok! Képzeljétek (biztos a hormonok miatt) tegnap este kiakadtam egy kicsit. Aztán bőgtem mint az ökör, miután hazajött férjem. És elmondtam neki hogy mi mennyire bánt engem, szexuális és egyéb téren is. és meglepődtem a reakcióján, mert jobban megérti az egészet mint én saját magam. Képzeljétek ő is azt mondta amit ti: szerinte, biztos a testem tudja, hogy babát várok, és ez egy védekező reakció lehet a nőknél. Mivel hallotta azt is hogy ilyenkor milyen veszélyes a hüvelyi ultrahang is. Szóval a lényeg hogy normálisabban fogja fel a dolgot mint én! Nagyon jól esett.


Szóval átmenetileg megnyugodtam!

26. mandy (válaszként erre: 20. - e1e9ab571d)
2009. okt. 17. 15:10

Tehát még nem voltál terhes.

Akkor kívánom, hogy amikor majd az leszel, esetleg nem kívánod a szexet és érzékenyebb is leszel, senki nem fog azzal ijesztgetni, hogy hát bizony hagyd ott a gyereke(i)d apját, mert ez a kapcsolatod végét jelenti!

25. Panka78 (válaszként erre: 24. - Panka78)
2009. okt. 17. 14:50

Ja, hogy kisbabát vártok! Akkor ez meg tök normális. Tudat alatt félted a Babát, ezzel semmi baj!!!!!

..ha nem kívánod, ne tedddddddd!!!!!!

2009. okt. 17. 14:49

Semmit! Nem szexelsz egy darabig, aztán csókolom!

Vagy hagyod, hogy kedvet csináljon hozzá a párod.

23. 0a54101b90 (válaszként erre: 22. - Veronika27)
2009. okt. 17. 14:48
Én azt olvastam erről, hogy a szexuális étvágy a tesztoszteron szinttől függ. Ezért érthető, hogy egy férfinak, akinek ebből alapban több van, kevésbé vannak ilyen aszexuális időszakai. A nőkben is van tesztoszteron, bár nőiségünkből kifolyólag, jóval kevesebb, mint egy pasinál. Az hogy ez kinél milyen szinten van, elég egyéni. Továbbá még közrejátszhat egy csomó lelki ok is. Szerintem ha nem húzódik el kórosan ez az időszak, túl lehet rajta lenni, ha mindketten megértéssel és szeretettel vannak egymás iránt:-)
2009. okt. 17. 09:54
Nekem is hasonló bajom van, bár nálam pszichés alapon is gondok vannak. Nem jó ez így:(
2009. okt. 17. 09:50
Szerintem mindenkinél vannak ilyen átmeneti aszexuális időszakok. Amikor lelkileg vagy fizikailag fáradtabb, közönyösebb időszakban vagyunk, és minden más fontosabb, mint a szex. Igaz, ezt eddig pasikon nem vettem észre... Akkor lehet, hogy csak nálunk, csajoknál van ez így?
20. e1e9ab571d (válaszként erre: 9. - mandy)
2009. okt. 17. 09:01
Miért ne mondjunk? Kérdezett én csak őszintén válaszoltam a saját tapasztalataim alapján.Szerintem ezért tette fel a kérdést. Nem a terhességi libidóváltozásokhoz szóltam hozzá egyébként, mert abban nincs tapasztalatom.
2009. okt. 16. 22:14
Először azt hitte, hogy nem kell már nekem, pedig nem így van. De azért nem fogok szexelni, hogy azt higgye, hogy már kívánom a szexet, mert ezzel becsapnám Őt is, szerintem. Megállapodtunk, hogy majd jelzem neki ha akarom, Ő nem erőlteti...
18. nikómikó (válaszként erre: 16. - 0a54101b90)
2009. okt. 16. 21:34
Ez nagyon jól esett! Köszi szépen. Kicsit megnyugtattál!
17. nikómikó (válaszként erre: 15. - anita333)
2009. okt. 16. 21:32
és párod és te hogy reagáltok erre.Vagy egyszerüen, csak hagyjátok az egészet?
2009. okt. 16. 21:32

Szerintem meg abszolút normális, hogy az embernek korszakai vannak. Úgy ahogy az ízlésed vagy az étvágyad, a szexuális érdeklődésed is változhat. Most, illetve kicsivel előtte, olyan periódusban voltál, amikor nem kívántad. Szerintem egy idő után minden párkapcsolatban előfordul ilyen, ami még semmi rosszat nem jelent. Idővel visszafog ez billenni a normális kerékvágásba, nem kell emiatt aggódni.

A pár lecserélés meg hülye ötlet. Hiába lesz együtt mással, ott is fog jelentkezni ez a dolog egy idő után.

Nem hiszem, hogy létezik olyan, hogy egy pár a végtelenségig ugyanúgy kívánja egymást. Teljesen természetes, ha rövidebb időre alább hagy az érdeklődés. A lényeg, hogy ettől még ne hűljön ki a kapcsolat. Egy kis idő után úgy is visszamennek a dolgok a régi kerékvágásba:-)

2009. okt. 16. 21:29
Én nem vagyok terhes és én sem kívánom már egy ideje... :(
2009. okt. 16. 21:29

Bocsi, én nem is figyeltem arra, hogy terhes vagy..Ehhez én nem értek egyelőre sajnos....

Akkor vissza is vontam mindent:)

13. mandy (válaszként erre: 11. - nikómikó)
2009. okt. 16. 21:23

Nincs két egyforma gyerek és nincs két egyforma terhesség se. Szerintem amiatt van.

Mit tudsz tenni ellene? Szerintem semmit. Majd elmúlik :)

12. nikómikó (válaszként erre: 10. - Aquarel)
2009. okt. 16. 21:23
nem hiszem hogy ez lehet a baj, mert már akkor sem akartam, mikor nem tudtam hogy terhes vagyok.
2009. okt. 16. 21:22

kÖszi nektek!!!


Hát egy kissé elkeserítettetek. Már a második babánkat várom, és mikor Ádival voltam állapotos , vele is az volt, hogy az első trimeszterben nem akartam, aztán a másodikban bepótoltam. De ez most azért más szerintem, mert már a teherbeesésem előtt is volt olyan hogy nem akartam vele lenni. Igazából nem a személyével van baj mert úgy érzem hogy senkivel sem szerettem volna. Frigid lettem?? Pont én????!

Sosem hittem volna. Nem akarom őt elveszíteni, hisz itt van Ádi. Meg amúgy is szeretem a férjem. Igaz hogy kissé belefásultam az itthonlétbe. Talán ez lehet a baj??

De mit tehetnék ellene??

10. Aquarel (válaszként erre: 4. - nikómikó)
2009. okt. 16. 21:20
nem lehet hogy tudat alatt félted a magzatod? és emiatt nem akarsz szexelni?
2009. okt. 16. 21:15

Ne mondjatok már ilyeneket egy kismamának :)

Nikómikó ne aggódj, a terhesség elején ez normális. A hormonális változások miatt van. Majd elmúlik az első trimeszter végére!

2009. okt. 16. 21:14
Amikor én kismama lettem, nagyon változó volt a szexuális hangulatom. Néha az is rossz volt, ha hozzámért a párom úgy, hogy tudtam: szexelni akar :( Aztán meg a másik oldalra billent az egész, és a páromat készítettem ki az állandó együttléti "kényszeremmel". Szóval nem biztos, hogy Veled van a baj... Fel a fejjel!
2009. okt. 16. 21:12
Szerintem is inkább a partnerral, vagy a kapcsolat kiégettségével van a gond. Próbáld ki egy másik pasival:p
2009. okt. 16. 21:08
Szia, nekem így kezdődött el a kapcsolatom elromlani...hogy nem kívántam a párom. Fél évig húztuk utána, de idővel az érzelmek is megszűntek, átalakultak baráti szeretetté. Egyszerűen nem voltunk összevalók, és ez 2 év után jött ki. Belenyugodtam, szakítottunk.
5. bogyobaba (válaszként erre: 2. - Aquarel)
2009. okt. 16. 21:06
Ez jó kérdés:)
2009. okt. 16. 21:06

Sziasztok!


Igaz hogy terhes vagyok, most kb 8 hetes, és ez is közrejátszhat a dologban, de nagyon zavar az hogy nem tudom rávenni magam a szexuális együttlétre. Egyszerüen mintha meg kellene erőszakolni magam. De ez már teherbeesésem előtt is igy volt néha. Volt amikor egy hónapig is. Ha meg rávettem magam, akkor meg alig vártam hogy vége legyen. Régebben naponta voltunk együtt párommal, de mostanában elég ritkán. Mi lehet velem a baj?? Pedig nagyon szeretem. Csak szexelni nem akarok. Neki is rossz így és nekem is.

Segítsetek!

2009. okt. 16. 21:06
Le kell cserélni.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook